logo

Любо Нейков става баща на Сърчаджиева в "Откраднат живот" и се спасява от финансова криза

Любо Нейков става баща на Сърчаджиева в "Откраднат живот" и се спасява от финансова криза

Продуцентът на хитовия сериал "Откраднат живот" Евтим Милошев спасява от финансова криза безработната Александра Сърчаджиева, която след смъртта на любимия си Иван Ласкин и уволнението от "Игри на волята", едва свързва двата края. 

Актрисата се намърда с ключова роля в докторския сериал, но в 11 сезон ще видим още едно знаково име. Любо Нейков също ще се подвизава в сериала и ще го играе болния баща на Сърчаджиева. 

Според Нейков ролята ще бъде една от най-драматичните в екранната му кариера - той ще е тежко болният родител на новия коремен хирург в болница "Света Анастасия", в чиято престилка пък влиза дъщерята на Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова. 

"Гoлямo пpeдизвиĸaтeлcтвo е, а ниe нe пpocтo paбoтим, а се нacлaждaвaмe. Но като че ли е по-лесно да разплачеш хората, отколкото да ги разсмееш", коментира Любо Нейков. В деня, в който пандемията бе обявена у нас, той и Александра Сърчаджиева трябваше да бъдат заедно и в премиерата на Сатирата "Всичко освен мен".  

Оказва се, че Евтим Милошев проявил съчувствие към безработните си колеги и решил да им подаде ръка и съвсем заслужено да си изкарат прехраната в тези тежки за артистите времена./show.blitz.bg

 

Коментирай

гого

гого 21.01.2021 10:20

КОЙ МУ ДАДЕ РАБОТА НА ТОЯ НЕКАДЪРНИМ ????

GO6kata

GO6kata 21.01.2021 11:24

Mamata si e ebalo ei

........па

........па 21.01.2021 11:38

Затова и не гледам шуробаджанашкото сериалче.Кой ли артист по милост не мина през него.Претоплена манджа та чак загорела.

Вип

Вип 21.01.2021 20:06

Резили Любо е дебела свиня аСашка и трябват парички за барове и ресторанти ами да живее скромно като нас как не се срамуват кои са те ,некадърници