Любими звезди от "Откраднат живот" се сбогуват със сериала с трогателни слова СНИМКИ

Любими звезди от "Откраднат живот" се сбогуват със сериала с трогателни слова СНИМКИ

След 11 успешни сезона от телевизионния ефир си тръгна най-успешният български сериал "Откраднат живот". Финалът е неочакван, а любимите актьори търпят големи промени.

Зрителите на филма са настроени носталгично и не мога да си представят, че няма да се срещат с любимите си актьори от малкия екран. Не по-малко нещастни са самите артисти, които приеха участието си в докторския сериал като нещо сериозно и да се чувстват като семейство помежду си. 

Актьорът Филип Буков пред БЛИЦ за Ламбо, Владо Пенев, "Откраднат живот" и любовта

"На Кая екранният живот е на път да приключи завинаги. Колко драматично звучи това "завинаги"... Не остана. Утре. И всеки герой ще поеме пътя си в главата на зрителя. Дет' се вика - може някой да си избере Фотев отново да е жив.

И аз така си фантазирам какво ли е станало с Джон Сноу и тялото на Денерис. Дали пък Халиси-то не е оживяло някак и не се е върнало при племенника си да си се обичат и да си раждат дракончета", пише актрисата Неда Спасова. 

 

Актрисата Неда Спасова: Смея да твърдя, че съм по-зрял човек от героинята ми Кая Райкова

"Колкото и да не ми се иска, краят дойде. Един от най-важните етапи в живота ми приключи. Толкова се радвам за всички хора, които срещнах покрай този сериал. Невероятната Неда с която прекарах плътно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкова много, изтърпя ми всичките тъпотии и винаги беше насреща, когато имах нужда да се оплача. Много ми е криво, но се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна", пише пък Филип Буков и за пореден път породи съмнения, че между тях има нещо повече в реалния живот. 

"Откраднат живот- Финалът! 5 Години, 507 Епизода, Едно дълго пътуване, Вдъхновение, Любими колеги, Обич!!! И едно голямо Благодаря", с тези думи със сериала се сбогува и актрисата Милена Живкова, позната като д-р Романова./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Лелеее...

Лелеее... 20.05.2021 9:43

К'ъв език извади тая кифла?! Ле - ле...

Стоянка Стамболийска

Стоянка Стамболийска 20.05.2021 15:41

Гледала съм всички серий не съм пропуснала една серия, и много ми хареса, на всички актьори желая много здраве и много още по хубави роли!