Любима актриса стана майка на 41 и кръсти бебето си... СНИМКА

Любима актриса стана майка на 41 и кръсти бебето си... СНИМКА

Актрисата Искра Донова роди първото си дете и показа първата му снимка в социалните мрежи, където не крие и щастието си. Кръстила е момченцето си Йоан.

"Не вярвам в любовта от пръв поглед, НО на 07. 02. 2024г. се появи той и всичко затихна за да запечатам този най-красив и дълго чакан миг. Добре дошъл, Йоан!", пише актрисата под публикация в социалните мрежи, с което й съобщава на всички какъв уникален момент изживява.

Преди време тя сподели, че е забременяла в клиника в Истанбул, след като преминала серия от процедури. Тъй като по това време снимала сериала "Братя", това налагало през определено време да лети за турския град, а в паузите между снимките си слагала специални инжекции.  

Първите три месеца от бременността й преминали доста трудно, тъй като й ставало лошо от голяма част от храните, които консумирала. Не можела да пие дори вода. Единственото, с което успявала да се храни, било диня, козунак и спагети.

Йоан се ражда на 7 февруари, а в началото на бременността си, Искра и половинката й решават да го запазят в тайна от обществеността, за да са спокойни, че всичко е наред и след протичането на критичните седмици. Не казали дори на родителите си./show.blitz.bg