Луиза Григорова срази с тези думи за Яна Маринова и Александър Сано

Луиза Григорова срази с тези думи за Яна Маринова и Александър Сано

Актрисата Луиза Григорова преживя катарзис откакто се хвана с режисьора Мартин Макариев. Щерката на Ивет Григорова се отказва от всичко материално, за да живее един нов и по-стойностен живот. 

Приятелки от детството на Луиза не могат да повярват в какъв човек се е превърнала. Някои от тях имат съмнения, че Луиза го играе пред камерите на толкова духовен човек, а всъщност си е все същата кифла, каквато е била като ученичка. 

Постовете на Луиза напоследък са много интересни и показват в какво е смисълът на живота. Вместо да се снима в лъскави и популярни заведения, звездата от "Диви и щастливи" е избрала нещо по-вълнуващо. 

"Най-голямото богатство на този свят, са хората, с които се обграждаш. Аз отдавна спрях да се привързвам към вещи. Сега мога да кажа, че съм истински щастлива. Заради много неща, но едно от основните е приятелите ми.

 

Те всъщност са вече семейство за мен! Преди няколко дни, с част от тях, преживяхме нещо, което не може да се опише с думи, защото беше твърде добро. Вечеряхме във fine dining ресторант, в село в северозападна България, създаден от един изключително вдъхновяващ човек и най-добрият шеф готвач, който съм срещала.

Бяхме посрещнати страшно топло от него и приятелката му, с която сега управляват това вълшебно място. Казва се “Она̀” и трябва да се изпита. Никога не бях вкусвала такива ястия, неописуемо е. Разказвам ви това, защото освен експлозията от вкусове, бях и страшно вдъхновена от тези млади хора - Филип и Яна, които са жиели години извън България, но избират да се върнат тук и да създадат нещо неповторимо. Благодарна съм, че прекарах тази чудна вечер с хората, които обичам", споделя Луиза, а компанията са й правили нейният любим Мартин, както и актьорите Александър Сано и Яна Маринова./show.blitz.bg 

Коментирай

Гого

Гого 13.08.2022 13:52

“ Някои от тях имат съмнения, че Луиза го играе пред камерите на толкова духовен човек, а всъщност си е все същата кифла, каквато е била като ученичка. “. Моля , обяснете, Каво значи това? Или, само да се правите на интересни. Сакън, ако не говорите пренебрежително, няма да е по Бай Ганьовски.

Шик

Шик 13.08.2022 14:16

Боли ме ФАРА къде е плюскала поредната свиркаджика.

Хана х

Хана х 13.08.2022 18:31

Яна Маринова....любимата ми актриса...върха е...но много и завиждат...тяло,красота ,финес и всичко!! Шапка и свалям!!

kravar

kravar 13.08.2022 20:56

NE NI ZANIMAVAITE S DRISLI S RQDKA DIARIQ !

Jon

Jon 14.08.2022 3:49

E 4e kiflee to e iasno nali klienti triabva da privli4a

Иван

Иван 14.08.2022 18:48

Техни си неща. Не ни дреме. Не ни интересуват.