Луиза Григорова бременна с второ? СНИМКА

Луиза Григорова бременна с второ? СНИМКА

Актрисата Луиза Григорова – Макариева май е бременна за втори път. Звездата от „Диви и щастливи” сподели кадър с женската част на „Поетите”, а „Уикенд” забеляза подозрителното коремче, което изпъква под роклята на бившата моделка.

Фотосът предизвика въпроси дали красавицата не е в очакване на втора рожба. Луиза и мъжът й Мартин Макариев станаха родители на малкия Бран през септември 2020 г. и нищо чудно двамата да отново да очакват наследник.

В последните два месеца дъщерята на модната шефка Ивет Григорова не е публикувала снимки в цял ръст, като всичките й кадри са или в близък план, или в гръб. Звездата от „Диви и щастливи” е доста слаба и заради това веднага си пролича коремчето й. Тя е споделяла, че съпругът й Мартин мечтае да има момиче и нищо чудно то вече да е напът.


 

Припомняме, че режисьорът Мартин има син Боби от предишния си брак, а с Луиза имат едно общо дете. Григорова винаги е казвала, че иска да има две деца, самата тя има сестра Кристина и въобще не планира да остане само с един наследник. Актрисата никога не е била пълна или закръглена и е изключено да е качила килограми само на корем. Преди няколко месеца Луиза се похвали, че тренира редовно в залата и даже е оформила коремна преса, която днес очевидно липсва. Коремчето на Григорова е като на жена в 4-5-ти месец и ако е бременна, трябва да стане майка в средата на есента.
 

„Женската част на „Поетите” за последно това лято в София. Ще се видим пак през септември, а до тогава на Варна и Бургас през юли! Билетите за Варна, както обикновено, изчезнаха преди да разберем, а за Бургас има още малко, така че включвайте се и ще се видим там!” – пише Луиза под снимката с нейните колежки Весела Бабинова и Теодора Духовникова. Думите на бившата моделка показват, че тя не мисли да слиза от сцената до септември. 
 

32-годишната актриса се омъжи край морето на нетрадиционна лятна сватба с две куми, обута в кубинки през юни 2017 г. По време на първата си бременност Григорова качи малко килограми, които свали веднага след раждането, даже без да спазва диета. Най-вероятно и при втората й бременност ще наддаде само около 10 кг, смятат почитателите на усмихнатата актриса./show.blitz.bg

Коментирай

Софка мотоката

Софка мотоката 19.06.2022 22:46

Горката Луйза мъчително и грозно оплешивява !

Бай Ху

Бай Ху 20.06.2022 11:40

С второ какво?

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 20.08.2022 12:52

Кой та иба ма чедо? Да не е дядо Асан? От две недели са изгуби от село,а той изгуби ли са се намира нещо да ибе-ама много ибе.....