Лора Караджова срази с тези думи за баща си и призна би ли пропяла чалга

Лора Караджова срази с тези думи за баща си и призна би ли пропяла чалга

Лора Караджова, която прави първите си стъпки на музикалната сцена едва 17-годишна, тази година направи дебюта си в киното и вече планира да се завърне по-активно в музиката.

Дъщерята на Данчо Караджов от група “Сигнал” изгря като актриса в новия филм на Мариан Вълев „Чалга“. Тя се превъплъти в ролята на попфолк звездата Аврора.

“Имах колебания, дори по принцип аз бях против изобщо да се снимам във филм, или сериал, защото мисля че всеки трябва да прави това, в което се е усъвършенствал, а аз се чувствам много по-добре като певица. Мисля, че една актриса ще се справи по-добре с дадена роля, защото все пак за това е учила.

Преди „Чалга“, ме бяха поканили за роля в сериала „С река на сърцето“, като тогава бяха видели в мое лице една от героините и бяха убедени, че искат да съм аз, но отказах. Ако ми бяха предложили да играя певица – щях да се съглася, но тази роля нямаше нищо общо с мен. Интересно съвпадение е, че само след месец ми се обади Мариан Вълев и ми каза, че в новия му филм има героиня, която е певица и много иска аз да я изиграя! В този случай нямаше къде да ходя, защото се случи това, което си бях помислила преди месец и той ми предложи точно роля на певица!” – разкрива пред “Труд” певицата.

Към дебютната роля на своята дъщеря не остава равнодушен и легендарният музикант Йордан Караджов.

“Обади ми се: „Ало, певицата Аврора, как си певицата Аврора?“ (Смее се.) После ми каза: „Много добре си се справила!“ Той се кефи на всякакви неща, които се случват в творческия ми път – много одобрява участието ми във филма и нямаше забележки, но предполагам, че ако започна да пея чалга няма да го одобри. (Смее се.) Аз самата се притеснявах от това, че в „Чалга“ имам малко груб език и реплики към момичето, което играе главната героиня, но в крайна сметка това не съм аз, а играя роля. Като цяло, беше много силно изживяване за мен – срещнах се с готини актьори и певци и беше едно различно нещо в живота ми. Много съм благодарна на Мариан, че ме е видял в тази роля и е преценил, че мога да се справя добре с нея” – споделя Лора Караджова.

Самата тя не крие, че й е било доста трудно да изиграе образа на чалга певица, защото това е чужд за нея жанр.

“Беше ми трудно – по принцип не харесвам чалгата и никога не бих пяла този стил. Като актриса също ми беше доста трудно да си казвам репликите, защото изпитвах огромно притеснение, както когато преди 20 години за първи път се качих на сцената. Тази сценична треска се върна – много треперих и се притеснявах, но се справих доста бързо, което е голяма победа за мен. Не ми беше лесно и когато трябваше да изпея песента на Азис – „Сен Тропе“, защото е далеч от мен, но нямаше как – отидох в студиото и я записах. След като излезе филма, много хора, които слушат фолк, ми споделят, че искат да имат и тази версия на песента и да си я слушат, което ме радва, въпреки че този стил ми е чужд” – обяснява Лора./show.blitz.bg

Коментирай

kurev

kurev 03.04.2023 14:21

От баща педал, мое да се роди само курва!

Хапен зи Мухен

Хапен зи Мухен 03.04.2023 16:53

Баща и не е педал, обаче Лорчето много курци е строшила и много чували с трева е изпушила!

kravar

kravar 04.04.2023 8:03

PRADLA NA DIARIQ !

Поредния

Поредния 04.04.2023 8:11

отпадък, мислещи се за нещо. Нито е певица, нито актриса.