Лора Караджова се срамува да признае защо я заряза гаджето

Лора Караджова се срамува да признае защо я заряза гаджето

Щерката на Данчо Караджов – Лора, е останала без гадже, след като приятелят й Марсел Рохас се е изнесъл с гръм и трясък от дома й, пише „Уикенд”. 

Певицата пазела в тайна и от най-близките си приятели причината за раздялата им, а тя била доста прозаична. 

Според близки на 36-годишната Лора, двамата често се карали на тема алкохол. Певицата така и не успяла да се пребори със зависимостта си към огнената вода, а диджеят бил твърдо против тя да пие. След последната изцепка на Караджова, Марио си събрал багажа и се махнал от дома й. „Не ме търси повече”, казал на изпроводяк музикантът и затръшнал вратата. Самият Марсел странеше от всякаква публичност. Двамата се срещнали в началото на миналото лято и връзката им се развиваше изключително бързо. Двойката се афишира за първи път по време на участието на певицата в миналогодишния „ВИП Брадър”. Тогава диджеят се появи в ефир и се представи официално за гадже на Лора, а двамата се целунаха пред камерите. Идилията им обаче приключила преди да отпразнуват първата си годишнина.

Според запознати, голям проблем във връзката на Лора и Марсел била и неговата работа.Диджеят работел само нощем и непрекъснато бил заобиколен от красиви жени, а сцените на ревност в дома им били ежедневие. По подобен начин Караджова се раздели и с бащата на дъщеря си Алиса. Варненецът Валентин Славов ненавиждал поведението на певицата, когато пийне. Лора ставала конфликтна и заядлива и макар че сноубордистът я обичаше, не можа да издържи на скандалите. След раздялата им изпълнителката на „Недей да спиш” стана самотна майка на 4-годишната Алиса./show.blitz.bg

Коментирай