Лора Караджова се обясни в любов на... СНИМКИ

Лора Караджова се обясни в любов на... СНИМКИ

Лора Караджова прелива от щастие, а причината не е само факта, че на скоро стана майка за втори път. Дъщерята на Йордан Караджов най-накрая откри сродната си душа в лицето на натоящата си половинка.

"Най-сетне срещнах своята сродна душа, призна в предаването "На кафе" Лора Караджова, която се обясни любов на бащата на второто си дете Марсел Рохас.

Лора Караджова направи сефтето на бебето си СНИМКА

Тя призна, че най-сетне има до себе си човек, с когото може да прави всичко - да спортува, да работи, да кулинарства и най-вече да се забавлява. Любовта им обаче, противно на очакванията, не е от пръв поглед.

Първо в БЛИЦ! Вижте първа СНИМКА на новородения син на Лора Караджова!

Двамата първо станали приятели, след което се засичали в общи компании, а накрая осъзнали, че между тях има много повече от обикновено приятелство. И от този момент са неразделни.

Лора призна, че майчинството й се отразява много добре и вече се чувства много по-спокойна с второто си дете, докато с първото все пак е била доста по-неопитна./show.blitz.bg

Коментирай

непозната

непозната 01.07.2020 8:17

Тая е певица, колкото аз съм Клеопатра. Добре, че е баща й. И престанете да пишете за тая, кой по дяволите го интересува. И тоя ще е от ден до пладне. Бъдете сигурни. Тая овца не става.

Жужи

Жужи 18.09.2020 15:29

Съгласна съм с "непознатата"!