Лора Караджова роди тайно второ дете

Лора Караджова роди тайно второ дете

Певицата Лора Караджова е станала майка на момче. Дъщерята на Данчо Караджов не е коментирала публично щастливото събитие, но нейни приятели издадоха пред наш репортер, че вчера е станала майка за втори път. 

Все още се пази в пълна тайна и името на наследника на Караджова и дали този път ще уважи баща си като го кръсти на него. 

Изненада! Бременната Лора Караджова стяга сватба!

Синът на певицата се е появил на бял свят вчера сутринта в столичната АГ болница „Света София”. Изпълнителката не е коментирал официално благата вест. "Остават само няколко дни", беше последното което написа блондинката в личната си страница във Фейсбук. 

Вижте как бременната Лора Караджова се върти на пилон! СНИМКА

Бебето е  плод  на любовта на Лора и диджея Марсел Рохас. Двамата се сгодиха в края на миналата година. Предложението за брак Лора получи тайна за рождения си ден на трети декември. когато Марсел паднал на колене пред нея и поискал ръката й.

Двамата живеят заедно вече две години. Това е второто дете на Лора. Блондинката вече има една дъщеря Алиса, която се роди от връзката на певицата с варненеца Валентин Савов. Малката живее с майка си и новата й половинка. Запознати споделят, че Марсел се разбира идеално с детето и го обичал като свое./show.blitz.bg

Коментирай