Лили Иванова в болница след усложнение при пластична интервенция?

Лили Иванова в болница след усложнение при пластична интервенция?

Вече седмица обикаля мълвата, че голямата ни звезда Лили Иванова е настанена в Правителствена болница в тежко състояние. Новината много бързо бе туширана от нейния екип и мина малко между капките, но за голямо съжаление ще се окаже вярна. 

Наши достоверни източници докладваха, че Примата на естрадната музика наистина има здравословен проблем. Изпълнителката на "Ветрове" лежи във ВИП стая в болницата, а здравословното й състояние не било никак леко. Усложнение от направени пластични интервенции я вкарват в болничното заведение. Не става ясно обаче дали вече е изписана или лекарски екип продължава да бди над нея. И малкото екип, запознати със състоянието на певицата, са предупреди за пълна конфиденциалност.  

От екипа на звездата се опитват да разсеят тези твърдения. Дори изнесоха информация, че Примата тези дни е записала нов проект в музикалното студио. В официалната й страница непрекъснато се качват снимки за заблуда, направени обаче по-рано. Съвсем естествена е тази реакция на нейните доверени хора, които не искат да всяват смут сред многобройните й почитатели. Още повече да избегнат интерпретации  на медиите за състоянието на Лили. 

Само преди няколко дни пък стана ясно, че наскоро Лили е получила бронзова пластика от прочутия скулптор проф. Георги Чапкънов. Творението представлява умалено копие на самата певица, позиционирана на мястото, където се чувства най-добре в кожата си, а именно – на сцената. Статуята е изработена по предварително дадена от самата Иванова фотография от момент, в който тя поздравява верните си почитатели в публиката.

Екипът на "ШОУ" искрено се надява голямата ни звезда да е добре и скоро да я видим на голямата сцена, която й пасва идеално./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ррр

Ррр 25.01.2019 14:48

Билалов не им е виновен.

mnm

mnm 25.01.2019 17:20

Мощен лек срещу гъбички по ноктите на краката ги премахва завинаги !Ако страдаш от тази досадна болест опитай този спрей - може да се спасиш от страданията завинаги !https://bit.ly/2MeYnMx

Иван Колев

Иван Колев 26.01.2019 15:35

ДАНО Е ДОБРЕ,ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА БЛАГОСЛОВЕНА

Сотир

Сотир 26.01.2019 17:24

Рядко срещан урсуз бабиер! Колкото и да се пъне баба Жаба, до тук!