Лили Иванова пометнала след тежък кръвоизлив

Лили Иванова пометнала след тежък кръвоизлив

Списъкът с мъже в живота на Лили Иванова е дълъг и за повечето от тях тя не обелва и дума.

Двама обаче са тези, от които тя е очаквала дете - първият й съпруг доктор Георги Павлов и музикантът Здравко Радоев. Заради гинекологични усложнения и нелеки операции, които примата претърпява, тя се разминава завинаги с мечтата да бъде майка.

Именно невъзможността да роди дете станала причина за разпадането на първия й брак. И до ден днешен Лили споменава с добро само един от своите мъже - композитора Иван Пеев, който почина през 2018 година. Към останалите си любовници се отнася с пренебрежение, а за доктор Павлов, който първи успява да я отведе пред олтара, е говорила само в биографичната си книга, пише "Галерия". Когато се омъжва за него, тя е все още неизвестната Лиляна Иванова Петрова. Запознали се, докато работела като медицинска сестра. Оженили се по настояване на неговата майка и Лили отишла да живее с мъж, свекър и свекърва в семейната им къща в Перник. Бащата на мъжа й, който бил миньор, я приел като своя дъщеря. Свекървата обаче била много недоволна, че синът й взел "проста медицинска сестра", която на всичкото отгоре искала да става певица.

Освен, че със сина й непрекъснато тормозели Лили психически, издевателствали над нея и физически. Редовно я карали да мъкне тежки товари, които били непосилни за миньонче като нея. Най-много я съсипвал фактът, че семейството на съпруга й не спирало да настоява двамата да имат дете. В същото време Лили тъкмо прохождала в музиката и всеки ден пътувала с влака от Перник до София, за да си търси концертни изяви. Все пак успяла да забременее, но загубила бебето на участие в Разлог. Изведнъж усетила режеща болка в стомаха. Колегите й я закарали до Петрич, където в продължение на 2 часа Лили чакала на носилка в коридора на болницата да стане 7 часа, за да дойдат лекарите. Оказало се, че певицата има убийствен кръвоизлив в корема и се наложило един от лекарите да стане кръводарител, за да й спасят живота. По-късно, когато станала звезда, я издирил и й поискал пари за услугата. 


Още докато била омъжена за доктор Павлов, Лили се увлякла по колегата си Здравко Радоев, с когото също били на косъм да станат родители. Втората й бременност била извънматочна./show.blitz.bg

Коментирай

ГРАД  КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 18.09.2020 11:12

а хейтърите я плюят срам ЛИЛИ е велика

ГРАД  КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 18.09.2020 11:14

ЛИЛИ велика си

ЕСКАЛИРГАНИО ГРЕЗДЕЙ

ЕСКАЛИРГАНИО ГРЕЗДЕЙ 18.09.2020 13:05

ГИЛФ-ТРАШЪРКАТА Е ПОМЕТНАЛА ЗАШОТО ГИГАНТСКОТО ЧЕРНО ФИСТ ДИЛДО, КОЕТО СИ Е БИЛА ЗАБУЧИЛА У ГЪЗЪ Е ПРОКИНАЛО ВЛАГАЛИЩНИТЕ ЦИПИ И ПЛОДЪ СЕ Е ИЗСУЛИЛ ОЗАДЕ ПРЕЗ УЛУКО НА ПРИМАТА

Защо

Защо 18.09.2020 18:56

трябва да се ровим в толкова лични неща в живота на хората? Нима не е най-важен за нас- публиката, нейният уникален талант? Вярно, ВЕЛИКА Е!!!

До грездей

До грездей 18.09.2020 19:29

Отвратително , долно , просто , гадно , гнусно , лайняно ,неграмотно и гордо с простотията си същество!!!

Blizzard

Blizzard 19.09.2020 23:50

По-глупава и повърхностна "статия" отдавна не бях чел.

ГРЕЗДЕЙО

ГРЕЗДЕЙО 21.09.2020 11:17

НА БАС ЧЕ ЗА ПЕТ ЛЕА ПРАИШ ДИЛБОКО ГИРЛО НА ЦИГАНИ С ОЛАЙНЯНЕНИ!