Лили Иванова изненада с нов напет шофьор СНИМКИ

Лили Иванова изненада с нов напет шофьор СНИМКИ

Каквото и да направи Лили Иванова, вниманието към нея е такова, сякаш е изнесла концерт на "Уембли". Дори и когато не става въпрос за сцената обаче, примата на родната популярна музика привлича последователите си като магнит.

За взискателността и отношението към детайла у певица знаем от години. Вероятно и заради това тези, които работят на щат при нея, не се задържат за дълго. Така, например, наскоро Лили Иванова е сменила личния си шофьор.

Жестока подигравка с Лили Иванова в "На кафе"! СНИМКИ

Младокът, който вози примата сега, е симпатичен чаровник, който прави всичко възможно да се превърне в любимец на Вечната Амбър, както наричат често изпълнителката, пише "Уикенд".

Лили Иванова получи уникален подарък СНИМКИ

Любопитна подробност е, че винаги, когато излиза от дома си на столичната улица "Оборище", Лили бърза да влезе в луксозния си джип, за да избегне всякакви погледи от случайни минувачи и най-вече от дебнещи папараци. Певицата панически се страхува да не би да я щракнат в нелицеприятен вид.

Затова и често примата буквално се дегизира с качулка, дълго яке и големи очила. Все пак не само за Лили Иванова, но и за всяка популярна жена у нас, най-големият кошмар е снимка, която показва всички несъвършенства по кожата, най-вече бръчките./show.blitz.bg

 

Коментирай

кирчо

кирчо 18.02.2020 11:04

Обичала много оралните ласки от млади.....

Бонка

Бонка 05.03.2020 20:40

Е стига вече де. Оливате се. Когато някой е направил нещо за своя народ и за България, задължително трябва да се наплюе. А някои пищещи умни глави даже не са били в проект, камо ли да са били родени, когато ЛИЛИ е пеела по света.