Лили Иванова е въдворила сестра си в старчески дом, въпреки нежеланието ѝ

Лили Иванова е въдворила сестра си в старчески дом, въпреки нежеланието ѝ

Лили Иванова е въдворила тайно сестра си в старчески дом. Магда, която е кака на певицата и скоро ще навърши достолепните 86 години, е била настанена в елитен хоспис в столицата преди няколко месеца, твърди вестник „Уикенд”, позовавайки се на от хора от обкръжението на естрадната икона. 

Магда нямала особено желание да заживее в дома, но принудена от обстоятелствата, склонила. След като преди няколко години била блъсната от камион, възрастната дама трудно се възстановила, а впоследствие станала трудно подвижна.

И тъй като нямало кой да полага грижи за нея, макар да има дъщеря, било взето решение да бъде настанена в един от най-елитните старчески домове. Таксата за пансиона е над 2000 лева на месец, които заплащала Лили Иванова.

„Магда се надяваше, че сестра ѝ ще я прибере при нея и ще назначи жена, която да я обгрижва. Лили обаче беше категорична, че не може да се занимава с нея, защото си има свои грижи и проблеми. Така жената отиде в хоспис, въпреки нежеланието си”, възмущават се от коравосърдечността на изпълнителката на „Ветрове” нейни колеги.

Те са потресени, че вече няколко месеца певицата все няма време да посети най-близкия си човек от фамилията. Естрадната звезда се обаждала по телефона на Магда веднъж седмично, колкото да се информира набързо има ли нужда от нещо.

По-голямата сестра на примата не е успяла да проходи след тежката катастрофа, която преживя през зимата на 2016 г. Пред входа на скромната си гарсониера в панелка в столичния квартал „Банишора“, Магда бе блъсната от бус. Старицата оцеля като по чудо в зловещото меле, след което дори бе тръгнал слух, че е починала. Оказа се обаче, че просто е била в тежко състояние, а заради нанесените ѝ травми бе решила да води съдебно дело.

Единият ѝ крак беше потрошен на няколко места вследствие на инцидента и заради това се наложи и операция. Месеци след катастрофата възрастната жена чакаше обезщетение за причинени неимуществени вреди от шофьора, но парите така и не идваха.

Затова тя заведе дело срещу застрахователната компания, в която бил застрахован бусът. Процесът приключи в нейна полза и Магда успя да вземе сумата от 5500 лева, но длъжниците не ѝ платиха лихвата, заради което заведе и второ дело.

Лили и сестра ѝ никога не са били близки, издават познати на естрадната певица. Двете се скарали преди няколко десетилетия, когато Лили поискала да осинови дъщеря ѝ. Магда, естествено отказала, което много огорчило певицата и тя спряла да общува с нея дълго време.

В първите години на демокрацията Магда почти бедствала. За да се издържа, жената се принудила да продава корнишони на пазара. Впоследствие Лили и кака ѝ затоплиха отношенията си, но между тях така и не се възцари истинска сестринска любов./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 15.11.2022 10:14

Да благодари на Лили,че я е настанила и плаща таксата и което е длъжна дъщеря и да направи.

Айде сега

Айде сега 15.11.2022 10:22

Абе тя си има деца тази сестра. Те ще онаследят и милионите на Лилито. Значи дъщеря й- млада, здрава, права, ще се развява, а Лилито- същата бабичка и тя, ще обгрижва друга бабичка. Интересни хора сте!!!!!!!!!!!!

Л Е А

Л Е А 15.11.2022 11:35

Лили и Любов не вървят в едно изречение. Лили е чиста проба егоизъм и неистова амбиция. Пропилян живот без надграждане и помъдряване.

Рускиня

Рускиня 15.11.2022 11:42

Лили е постъпила хуманно след, като собствените деца на сестра й не са се грижилили за майка си! Какъв е проблема?

До Леа

До Леа 15.11.2022 11:46

Права сте....Егоист и самовлюбена бабичка. Никога не съм я харесвала. Песните-да

Людмил Мирчев

Людмил Мирчев 15.11.2022 12:17

Лоша Лили Иванова Бог да я накаже амин

Умната

Умната 15.11.2022 12:59

Стига все Лили да е виновна за всичко. Тази нейна сестра си има деца все пак. И личния живот на който и да било не е журналистически проблем. Еми мисирки сте си това е.

българка

българка 15.11.2022 21:23

До "рускиня". Проблемът е, че е настанена там против волята си /ако е вярно/. Жената явно е искала близост, а не просто скъпи грижи. Но често липсата на любов се компенсира с пари.

Валентина

Валентина 15.11.2022 23:31

Лили се скъсва от работа, за да плаща! Има си деца и внуци! Да не се скатават! Стига сте се за имали с клюки! Това си е личен въпрос! Тъпи журналисти!!!!

Лили

Лили 16.11.2022 9:16

е кофти човек откъдето и да погледнеш. Не ме интересува как пее, не е единствената на света, но е алчна, егоист, самовлюбена и развратна.

Медия

Медия 16.11.2022 9:39

Когато пишете и Мислете... Лили е също на години и да работи това само заслужава аплодисменти. Достатъчно се грижи за роднините си. Така, че не търсете сензации от възрастта...

Снежанка Даскалова

Снежанка Даскалова 16.11.2022 14:55

Лили не е длъжна след като има деца и пак е направила най-доброто за нея.А който го е написал да се засрамен!

Поздрав от Варна!

Поздрав от Варна! 17.11.2022 16:03

Лили е прекрасен и състрадателен човек.Помагала е на много хора,без да афишира това което прави. Не всеки може да си позволи такова обгрижване,каквото тя прави за сестра си.Не само финансово,тя раздава душата си на хората.ЗАЩОТО Е ЛИЛИ ,ЕДИНСТВЕНА И НЕПОВТОРИМА!

Биби

Биби 18.11.2022 14:12

Лили Иванова е също на възраст и се грижа сама за себе си и екипа си. Сестрай си има дъщеря, която би трябвало да се грижи за майка си. Похвално е, че Лили Иванова е поела разходите за дома. Това е достатъчно. Не съдете другите!