Култово лице от БНТ стана шофьор на такси, в колата му се качиха...

Култово лице от БНТ стана шофьор на такси, в колата му се качиха...

Пълна промяна в професионалното поприще претърпя журналистът Бойко Василев. Емблематичното лице от ефира на националната телевизия стана шофьор на такси.

Водещият на "Панорама" вози доста известни лица в колата си. Опитът му като шофьор са видели на живо актрисата Албена Михова, тв водещата Петя Дикова и Люба Пашова. 

Популярните звезди са част от песента "Ти кажи" от поредицата "Пеещи артисти", която ще има онлайн премиера на 7 май, съобщи създателят на проекта Игор Марковски.

Песента е по стихове на Джина Дундова-Панчева, музика и аранжимент Светослав Лобошки.  Клипът е заснет в София под режисурата на Васил Стефанов и Стефка Николова.

Едно такси приютява и трите дами, за да ги разходи из града, а те - всяка строго индивидуална и с характер, обясняват своето положение в момента. Важните думи в посланието са младост, надежда и свобода.

За първи път в тази песен се събират актрисата Албена Михова и водещите от БНТ и bTV Люба Пашова и Петя Дикова. Изненадата в клипа е участието на Бойко Василев - водещ на "Панорама" (БНТ)./show.blitz.bg