Куката накара Саня Армутлиева да изхвърли дъщеря си на улицата

Куката накара Саня Армутлиева да изхвърли дъщеря си на улицата

Саня Армутлиева се впусна в ново предизивкателство. Тя е главно действащо лице в дебютния филм на Мариан Вълев "Лошо момиче". Вчера на специална прожекция пред медиите бе излъчен филмът, а суперлативите не закъсняха. 

В лентата участват още Любомира Башева, Дария Симеонова, Диляна Попова, Георги Кадурин, Деян Донков и др. "Жанрът на филма е драма. Историята е за майка и дъщеря, която поема по труден път, история за конфликтите между младото поколение и заобикалящата среда, филм за самота и близост", каза режисьорът Мариан Вълев.

Саня Армутлиева се справя повече от очарователно с ролята си във филма. Там тя го играе коравосърдечна майка, която гони от дома си своята дъщеря. Обвинява я за смъртта на баща си и я нарича "проститутка и наркоманка". Драмата на майката се състои в липсата на умение да се вглежда в децата си.

Във филма Саня играе треньорка по гимнастика, майка на Жанета (Любомира Башева - б.а.). "Би трябвало да пребиваваме на две нива - на онова професионалното, където усилията, дисциплината, трябва да владеят положението, както и на другото - където трябва да ти е топло, уютно; където една прегръдка може да разреши, какъвто и да е било проблем. Драмата на моята героиня е, че не успява да вирее в тези две нива и това предизвиква бедствие", сподели за ролята си Саня Армутлиева.

В истинския свят Саня няма подобни проблеми с дъщеря си Алма, която преди няколко дни представи първата си песен и за кратко се превърна в хит. Официално в кината "Лошо момиче" тръгва на 12 април./show.blitz.bg

 

Коментирай

admin

admin 17.03.2019 15:10

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz