logo

Къци Вапцаров изпрати абитуриент СНИМКА

Къци Вапцаров изпрати абитуриент СНИМКА

Легендарният телевизионен водещ Къци Вапцаров изпрати още един абитуриент. По-малкият му син Александър завърши преди броени дни и макар дълго отлагане, все пак успя да отпразнува подобаващо абитуриентския си бал. 

"Още един абитуриент избутахме вчера, бал, аба бала, както му е реда... Попътен вятър Алек, да ти върви и да сбъдваш мечтите си! Остана само още едно и шапка на тояга", пише водещият на "Риск спечели, риск губи". 

Големият му син Асен направи сериозен пробив в Холивуд с музика. От доста време се занимава с филмова музика и най-накрая талантът му е забелязан, с което Къци много се гордее и не спира да се хвали пред приятели. 

Той не разкрива по какъв път е решил да поема средният му син. Като дете той проявяваше завидни умения в жонглирането, кара ролери и колело на една гума. Не става ясно с какво друго е решил да се занимава и към каква професия се е насочил. 

А на Къци му остава да стиска със зъби и да се грижи за образованието на още един син - Иван, койтоще завърши след 5-6 години. За него Вапцаров казва: "Той е чаровникът в семейството. Пее изключително вярно, да видим какъв ще стане, рано му е", споделя той./show.blitz.bg

Коментирай

Здравей

Здравей 29.06.2020 0:39

Браво! Да са живи и здрави, щастливи и реализирани

Silvi

Silvi 29.06.2020 3:33

Искрено се радвам и за децата, и за родителите! Здраве, късмет и успех

Хубавата Силвия

Хубавата Силвия 29.06.2020 9:54

Що на този капут показвате сина?! Покажете и да обикновените хора децата!!! Майка ви да еба боклуци продажни!!! Екипа на Блиц са лизачи и педали. Да ви наебат в тесните дупки дано!!!!