Кристо през сълзи разкри за смъртта на майка си

Кристо през сълзи разкри за смъртта на майка си

Рапърът Криско съобщи за жестока семейна трагедия, която го е разтърсила из основи. Преди два месеца битката за живот е загубила неговата майка. 

Мариана Балабанова, майката на Кристо, се бореше за живота си доста дълго време, след като бе покосена от деа пъти от коронавирус и оттам отключи страшно заболяване. 

В "Събуди се" Кристо призна, че преди два месеца тя е отлетяла от този свят. Хитовият рапър не крие разочарованието си от лекарите в България и че ако навреме е била лекувана, сега може би щеше да е между живите. 

"Беше тежко, но използвам нейната светлина, за да съм много по-силен, осъзнат и отговорен. Така имам сили да продължа нейното дело. Остана светлината ѝ и разбираш, че физическите неща, материалните, не остават. Само светлината може да влияе на истински хора с истински чувства и да променя съдби. Тя поправяше заекване на хора в драматични периоди от живота им", разкри той.

"Преди година и половина майка ми изкара тежка форма на коронавирус. В началото на тази година отново изкара COVID. Имаше двойна бронхопневмония. Тромбоцитите останаха ниски и продължи терапия с кортикостероиди. След това стана хиперактивна. Настъпи момент, в който речта ѝ спря. Избяга от вкъщи. Обърканата реч и поведение ни накара да потърсим лекари. Минахме през много болници и лекари, които не искаха да поемат отговорност. През това време тя се влошаваше и ставаше по-неадекватна. След пет болнични заведения останахме сами вкъщи. Наложи се да търсим решение в чужбина", казва той. 

Кристо дори откри дарителска сметка, за да събере нужната сума за лечение на майка си в Турция. За съжаление, силите на майка му не стигнаха да се пребори и загуби битката за живот. 

Мариана цял живот е работила като логопет, помогнала е на много деца в нужда. А Кристо иска да продължи това нейно дело, като сформира такава асоциация с насоченост към децата с говорни дефекти. Опитва се да се съвземе от случилото с музика и разкри, че до няколко дни ще представи нов проект с Лора Караджова и че открива свой музикален лейбъл и вече набира нови таланти./show.blitz.bg

Коментирай

Поклон

Поклон 23.07.2023 18:05

.......сила и доброта, момче