logo

Кристин Илиева показа новата си любов! (СНИМКА)

Кристин Илиева показа новата си любов! (СНИМКА)

Моделката Кристин Илиева, която пострада тежко при катастрофа, причинена от певицата Дивна през март миналата година, вече започва малко по-малко да се връща към живота, а и към любовните трепети.

Красавицата с борбен дух е много влюбена и явно това я вдъхновява и за всичко останало. Наскоро Кристин показа и мъжа до себе си, пише "Телеграф".

Припомняме, че преди това тя имаше дълга връзка с рапъра Кристо. Този път обаче, Кристин упорито крие самоличността на новата си любов, може би за да го предпази от светлините на прожекторите на публичното пространство, където в един момент неизбежно ще попадне.

Всъщност двамата имат връзка отпреди пътния индицент, а начина, по който Кристин говори за избраника на сърцето си, показва, че след като се възстанови напълно, красавицата може би си се представя и като булка.

"Той беше плътно до мен, подкрепя ме през цялото време, вдъхва ми сила и ми дава сила да се боря. Приятелят ми не е популярен както предишната ми връзка с рапъра Кристо, но не ми се иска да казвам каквото и да е за него.

Не че е тайна, но вече не желая да афиширам личните си отношения. Промених се", сподели тя миналата година. Дали двамата ще стигнат до олтара, ще почакаме и ще разберем./show.blitz.bg

Коментирай

Ами то...

Ами то... 17.05.2019 19:08

Ами то момичето е страдало достатачъно, дано само хубави неща да и се случват от тук натък в любовта и здравето. Другото майната му.

reee32

reee32 20.05.2019 0:53

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g