Кристиан Кирилов за порното: Това не съм аз (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

Кристиан Кирилов за порното: Това не съм аз (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

Днес гръмна голям сексскандал с участието на актьора Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от "София ден и нощ". Разпространява се гей порно клипче, за което се твърди, че един от участниците е именно той. Наш репортер потърси Крис, за да разбере как се чувства след тази случка. 

"Изгледах въпросното изрязано клипче, което се разпространява цял ден. Не мога да отрека, че едно от момчетата прилича на мен. Но когато човек си пусне пълния запис на въпросния клип, веднага става ясно, че това не съм аз", призна пред "ШОУ" той. 

 Татуировките на Крис

 

Татусите на порно актьора Виктор Ром 

Става въпрос за актьoр с голяма биография в порно индустрията и неговото име е Виктор Ром. На моменти има безумна прилика с българина, но не може и дума да става, че Крис е участник в секс тройката от въпросното видео. 

Кристин получил заплахи преди месец, че ще пуснат порно клип с негово участие. Той обаче не обърнал внимание, тъй като знае, че никога не се е снимал в подобни извращения и бил спокоен. "Сега разбирам, че някой целенасочено иска да урони имиджа ми и то само два дни след като се сгодих за моята приятелка Джулия. Нарочно е, защото въпросният човек разпространява само малка част от порно филмчето, където приликата с мен е най-очевидна. Не е пуснал целия филм, защото там се вижда, че не съм аз. Използвал е само някакви секунди и по този начин може да заблуди хората", гневи се Кристиан. 

Като се разровихме малко повече установихме, че татуировките на Кристиан са коренно различни от тези на порно актьора. Още един белег, който си личи още на съкратения вариант на порното. Крис е убеден, че това е медийна атака срещу него, но няма обяснение кой му има зъб и какво иска от него./show.blitz.bg

Коментирай

kobrata

kobrata 01.06.2019 19:25

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g