Кристиан Кирилов с роля в турски филм

Кристиан Кирилов с роля в турски филм

Актьорът и певец Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в "София ден и нощ", ще се превъплъти в нова и далеч по-впечатляваща роля - тази на мафиот.

Екранният Митко е получил доста апетитно предложение от турска продукция, която наподобява родната кримка "Под прикритие". Повторно на малкия екран ще изгрее неговият колега и приятел Адриан Зурков. Този път привлекателният мачо ще бъде боксьор, обяви самият той в Инстаграм. 

Кристиан все още не е потвърдил на 100% участието си в сериала, тъй като урежда срокове за други ангажименти у нас. Положителният му отговор се очаква, тъй като е започнал да учи език. "Филмът ще е подобен на нашия, все още се договаряме. Ако се съглася, ще играя руски мафиот, сюжетът е впечатляващ. Научих се да говоря на турски", издаде Кирилов по-рано пред Телеграф.

ШОК! Вижте какво си причиниха един на друг Кристиан Кирилов и Джулия СНИМКИ

 


Смята, че ще се справи добре с ролята, защото има подходяща физика - висок и масивен е, освен това голяма част от тялото му е покрита с татуировки ала лошо момче. 

В същото време Адриан, момчето, което за кратко време се превърна във фаворит на родните красавици, изненада последователите си с новината, че съвсем скоро ще бъде реализиран филмов проект с негово участие. 


В Инстаграм той публикува кратко видео и кадри от снимачната площадка. "Можете ли да познаете моята роля", пита екранният Марио. Вероятно става въпрос за българска продукция. Зурков е заснет да тренира в залата на Пулев./show.blitz.bg

Коментирай