logo

Криско си стисна ръката с чалгата (ВИДЕО)

Криско си стисна ръката с чалгата (ВИДЕО)

Песните на Криско отдавна се доближават до попфолка, което му носи по-голяма слава и участия в чалга заведенията. Това пък води до по-големи приходи, което изключително много блазни габровеца. 

Преди броени часове представи новото си парче "Да или не", но този път е решил да не работи сам по музиката. Затова се събрал с най-известния оркестър "Фентъзи груп", които му помогнали с хитовото звучене. 

Нещо повече, популярните музиканти участват във видеото на Криско, което му донесе сериозен хейт от неговите набурсучени колеги. Тотално го отритнаха от рап съсловието и го обявиха за продажник и "алчен задник". 

Въпросната песен "Да или не" е на провъзгласилите се  за "групата на народа".  Те представиха проекта си преди близо година и се превърна в един от категоричните им хитове след „OFF:OFF“, „Евала“ и „Марихуана“. Провокиран от високия интерес на публиката, смесването на музикални стилове и новаторското звучене в песните на група „Фантазия“, Криско ги потърсил, за да пресъздаде своя версия на въпросния сингъл. Той се свързал лично със Силвестър Матеев-Силвър, за да стартират съвместната си работа и така се стигнало до реализацията на "Да или Не".В скандлалното видео участват още Димитър Рачков, Ева Веселинова и продуцента Джуди Халваджиян, който също е известен с антипатията си към този стил музика.Всички участници във видеото друсат гюбеци в колата, докато Криско шофира./show.blitz.bg

 

Коментирай

ТомбаК

ТомбаК 12.06.2019 9:58

Да вкарва циганския кларинет и давай по концертите на Пайнер...

root

root 13.06.2019 15:22

Защо половината участници в клипа се возят на предната седалка без колан а да не говорим, че снахата на Маги Халваджиян държи и дете на предната седалка. Къде е родната полиция и няма ли да направи проверка как е сниман клипа и как са се возили участниците в него.