Криско пръсна над 1 милион за луксозен палат и... СНИМКИ

Криско пръсна над 1 милион за луксозен палат и... СНИМКИ

Криско има сериозен повод да почерпи, защото вече е горд собстеник на луксозен нов имот в затворен комплекс, който се намира в непосредствена близост до монумента "Камбаните".

Домът на рапъра, неговата половинка Цвети и двете им деца е на стойност над един милион лева и всъщност е не един, а цели три апартамента. Криско е изкупил цял етаж от жилищна кооперация, за да има достатъчно място да живее комфортно, необезпокояван от любопитни съседи.

Криско и Цвети го закъсаха с парите?! Ето какво се принудиха да правят

Любопитна подробност е, че доскоро Криско живееше в същия този луксозен комплекс, в не по-малко луксозна къща, която обаче решава да продаде, за да си купи огромна площ от над 200 кв. м в кооперация.

Пред съседи красивата Цвети подробно е обяснила мотивите си - къщата се оказва много трудна за поддръжка, а в комплекса също има осигурени удобства като 24-часова охрана и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари до кооперацията, а тя разполага с огромен двор и частен басейн. Така наследниците на рапъра могат да си играят с други богаташки деца.

Криско с любопитно признание за омешване с Галена и Тони Стораро ВИДЕО

Втората бременност на Цвети е основна причина Криско да започне търсене на имот в спокоен район. Първоначално с Цвети много харесали луксозната къща, но след като поживели известно време в нея, променят решението. Тъй като кварталът им харесва, решават да не търсят друго място далеч, а да купят възможно най-много жилищна площ, но да не се занимават с цялостна поддръжка на имота.

Преди това Криско живееше под наем в комплекс "Цариградски" в квартал "Дружба". Напористата Цвети сама е проучила къде ще бъде най-удобно за младото семейство. Допълнително хубави думи за мястото казало и семейство на Маги и Кремена Халваджиян, които притежават най-скъпия имот в комплекса.

Музикалният продуцент притежава и апартамент на морето в близост до курорта Слънчев бряг. Там семейството отсяда през лятото./show.blitz.bg

Коментирай

Стенли

Стенли 03.03.2023 13:34

Е продал един имот и купил друг имот друг е въпроса че не всеки може да продаде луксозна къща

Мошеници

Мошеници 03.03.2023 14:15

НАПът проверил ли е доходите и данъците на това ла.йно, че му е останал над милион излишен да си купува палат? В страната с малобройно население няма чак толкова много концерти и продажби на дискове, манговците не вярвам да го слушат.

Мошеници

Мошеници 03.03.2023 14:18

Всеки ден ли го въртят по радиото и телевизията, че не ги слушам и гледам? Вън от кочината никой и 5 пари не дава за неговия рап. Откъде толкова чиста печалба, не е ясно.

Байуй

Байуй 03.03.2023 16:50

Напееееее къде си ? Дриско милионеро.Къде го изкопа тоя милион.

Само да попитам

Само да попитам 03.03.2023 16:55

Освен простотия какво продуцира тоя мьечещ селски простак? И милионер вече.

Мммм

Мммм 03.03.2023 17:01

ДА МУ ПРЪСНАТ ПЕДАЛСКИЯ ГЪЗ

Rossitto

Rossitto 03.03.2023 17:59

Да и аз не го понасям,а за питащите по-долу .Парите са от реклами. И ми е много чудно защо го лансират това смешно човече.

двььь

двььь 04.03.2023 0:24

Ванко и Шамара перяха пари чрез продаване уж на стотици хиляди касетки. Този пише книги. Съмнително.

Това

Това 04.03.2023 8:18

е недоносче, бездарно, лигаво и нагло. Гнус.

Проктолог

Проктолог 04.03.2023 16:39

Дребното говнярче,което на времето беше давало оценка за българските лекари.

Дрисня Лайневска

Дрисня Лайневска 05.03.2023 14:59

Криско-Дриско отдавна е излязъл от селото, но селото никога не е излизало от него.