Криско и Цветелина разделени? (СНИМКИ)

Криско и Цветелина разделени? (СНИМКИ)

На Криско май изобщо не му върви в любовта, ако се окаже вярно предположението, че се е разделил с приятелката си Цветелина Петрова. Красавицата, която почти винаги е усмихната на снимките, които качва в социалните мрежи, този път е много сериозна и с признание, което звучи доста двусмислено.

В една от последните си публикации във фейсбук атрактивната брюнетка е прегърнала голям плюшен мечок и е по-сериозна отвсякога. А над фотосите е написала единствено: „Няма никой незаменим!”. Дали посланието е адресирано до тийнидола Криско обаче, скоро ще стане ясно.

Криско с криминално досие от 14-годишен!

Любопитно е и изказването, което Цветелина получава от виртуален приятел под поста си. „Аааа като родиш дете пак ще си говорим!”, казва той, а брюнетката му отвръща с анимирана картинка с послание „Deal” (от англ. „Има сделка!”, б.а.).

Криско се замеси в грандиозен скандал!

Припомняме, че доскоро Криско и Цветелина имат връзка вече от три години. И доскоро често публикуваха съвместни снимки от различни местенца в България и по света, на които изглеждаха повече от щастливи. През март тази година пък, слуховете за тях редяха, че дори се готвят да станат родителите това лято, тъй като Цвети е бременна. Нито един от двамата обаче, не потвърди благата вест. Дали са все още заедно и очаква ли дете Цветелина, най-вероятно ще стане ясно съвсем скоро./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 18.04.2019 19:04

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe