Краси Радков заби нож на Слави! Ето какви ги върши зад гърба му ВИДЕО

Краси Радков заби нож на Слави! Ето какви ги върши зад гърба му ВИДЕО

Краси Радков нанесе болезнен удар на своя работодател Слави Трифонов. Заби му нож в гърба, като се срещна с негов враг. 

Оказа се, че комикът гледа да припечелва допълнително от ангажиментите си в телевизията на Дългия. И за тази цел се съюзи с жена, която е трън в очите на Слави, след като преди няколко години се скараха жестоко и тя напусна екипа му. 

Става въпрос за певицата Цветелина Грахич, която е откритие на Слави и Ку-ку бенд, но след жесток скандал с работодателя си тя напусна екипа. А тези дни тя и Радков се появиха като тандем на участие в механа в Лещен. 

Очевидци издават, че двамата много се зарадвали да се видят след толкова години и че таят топли чувства един към друг, въпреки че вече не работят заедно. 

Краси Радков зарадвал гостите на механата с различни импровизации и смешки, а най-култовото му изпълнение било имитацията на Бойко Борисов. Цветелина Грахич пък зарадвала гостите с горещи ритми от нейния репертоар, но също така и с песни на по-актуалните си колежки от фолка и народната музика./show.blitz.bg

 

Коментирай

Цун Кай Го

Цун Кай Го 19.12.2021 14:25

По-тъпи имитаций няма,даже Бени Хил е милион пъти по-добър а за Грахич немам думи.......????

Бай Х..

Бай Х.. 19.12.2021 15:44

Учиндолската школа е тотално опростачеане на всичко и се харесва само на пияни селяни !!! Краси е цървул,а Грахич е бледа чалга сянка !

Kamen_Ezerski

Kamen_Ezerski 19.12.2021 18:08

Пише се имитацииИ,а не както си знаеш"имитациЙ".Тъпо парче си,а даваш оценки!