Кошмар! Развигор Попов покосен от страшна болест, не може да...

Кошмар! Развигор Попов покосен от страшна болест, не може да...

Талантливият музикант Развигор Попов бе покосен от ужасния и смъртоносен рак. Туморът се е оказал доброкачествен и вече е отстранен, но състоянието му все още не е задоволително. 

Неговата съпруга Мими Иванова е сериозно притеснена за здравето му. Не му позволява да излиза никъде, за да не се разболее от К-19, което в неговият случай би било фатално. 

Наши източници издават, че Развигор е имал рак на стомаха, но лекарите го хванали навреме и го отстранили, а след това се подложил и на химиотерапия. След операцията той не бил същият, а силите рязко го напуснали. 

Мими Иванова ще бъде специален гост на концерта на Кичка Бодурова във Варна на 27 юни, но прави впечатление отсъствието на Развигор, което потвърждава влошеното му здравословно състояние. Досега Мими и Развигор никога не са се разделяли на сцената, но явно състоянието му не позволява да работи и да изпълнява професията, на която посвети живота си./show.blitz.bg

Коментирай

Мога да коментирам,

Мога да коментирам, 11.02.2022 12:57

Че сте иди*ти! Най-смъртоносният тумор, но се оказал доброкачествен. Тъп*нари!

МОЖЕШ ДА КОМЕНТИРАШ

МОЖЕШ ДА КОМЕНТИРАШ 12.02.2022 21:12

Но от коментара ти лъха злоба и си пълен комплексар. От мен да го знаеш.

Хана х

Хана х 13.02.2022 4:25

Бързо оздравяване пожелавам и пак да сте заедно на сцената, бъдете живи и здрави и все така да ни радвате...а вие малко по внимателно пишете заглавията...тапунгери долниии

Красимир Кацаров

Красимир Кацаров 13.02.2022 11:44

Моля, не пишете глупости ! Нищо от това не вярно. Развигор няма никакъв рак на стомаха. Човека си е добре и снощи свири с Васко Кръпката.