Кошмар за Слави, още една жена го напусна СНИМКИ

Кошмар за Слави, още една жена го напусна СНИМКИ

На Слави Трифонов хич не му върви напоследък в професионален план, както и в личен, където нищо особено не се случва от години. Поредната жена го напусна и то не коя да е...

След като преди година жената на Борис Солтарийски - Аделина му обърна гръб и си намери по-хубава работа, а преди нея от шоуто си тръгна и Нели Петкова, ето че дойде ред и на още една дама - режисьорката Евдокия Хаджийска.

Слави взима на работа старите си колеги, моли се на Виктор Калев и Росен Петров!

Явно нито условията, нито отношението оправдават очакванията на Хаджийска, която е решила да се преориентира изцяло в живота си и да започне да обръща по-осезаемо внимание на любимите си хора, които до този момент сериозно е пренебрегвала заради изтощителния график в "Шоуто на Слави", издават от близкото обкръжение на водещия.

Потрес! Слави пуска шпиони в новото вечерто шоу!

Напускането на Евдокия е пореден удар за Дългия, който явно години наред така и не може да намери добър подход и най-вече приемливи работни условия, за да задържа качествените си хора.

Любопитна подробност е, че Евдокия Хаджийска е сестра на съпруга на Нели Хаджийска от "Търси се" - Данаил и се слави като отличен режисьор. Обучена е от Стефка Райкова и Васил Лесов - също бивши попълнения от екипа на Трифонов, които са едни от най-добрите режисьори у нас.

Изненада! Ето кой заема мястото на Слави Трифонов!

Засега единствената жена, която продължава да търпи условията и самия Слави е продуцентката Диана Младенова, но кой знае докога.. Само времето ще покаже склонен ли е Дългия да промени работните принципи в името на това да задържи и малкото си останали кадри./show.blitz.bg

Коментирай

Тошко

Тошко 14.02.2020 15:29

Ама при тоя Абдал и Педал,кой ще се задържи......

Нощна пеперуда

Нощна пеперуда 14.02.2020 20:22

Няма с какво да ги шиба затова,има отдолу тутурутка!

Жоро гоцев.

Жоро гоцев. 14.02.2020 22:23

Кото селянин с което се гордея,ви заявявам,че козата си иска ПРЪЧ! ЗА ТОВА ГО НАПУСКАТ

Пенев

Пенев 15.02.2020 5:38

Ами Слави е изключително груб човек, кумуникирал съм с него.

H..o

H..o 15.02.2020 20:36

Слави е селендур , харесван от селендури . Жалка Българиа , жалки чушкопеци , жалка София превърнала се на хоремаг !

Пльокащ

Пльокащ 16.02.2020 8:18

А дали и е видял слиФката