Кошмар! И Ваня Червенкова пипна COVID-19, бори се за живота си и...

Кошмар! И Ваня Червенкова пипна COVID-19, бори се за живота си и...

Ваня Червенкова е поредната светска персона, която се зарази с COVID-19. За разлика от много други, тя реши да запази в пълна тайна болестта. Наши източници издадоха, че е изкарала вируса доста тежко с всичките му симптоми. 

За случилото се реши да признае едва след като вече е излекувана. 

"Свърши се! Държа най-щастливия минус (-......) в живота си и искам да прегърна всички онези редки хора, които ме приеха без да ме осъждат, разговаряха с мен без предразсъдъци, разбраха ме без претенции и все още ме обичат без всякакви условия ", пише Ваня в профила си, веднага след като теста показал, че вече не е заразна. 

Ваня Червенкова нарушни диетата си заради топ готвач

И допълва: "Такива хора винаги ще остават в моя живот... дори и след финалните надписи, дори и в най-лошо режисирания от мен филм/ понякога си спретвам удивителни сценарии/ През последните седмици не можех да Ви прегърна, но усещах дъхът Ви, успяхте да ми дадете всичко от което имах нужда, без да можех да го докосна и ми беше достатъчно ! Прегръщайте със сърце! С ръце може всеки!Моето го имате". 

Червенкова много се стараеше да не се зарази, тъй като спада в рисковата група. Бизнес дамата има операция на белия дроб - една от 30-те интервенции, през които е преминала, повечето от тях вследствие на срещата й с килър, който изпразва пълнителя на пистолета си в тялото й на 27.07 2003 г., до Колхозния пазар във Варна. Тогава тя е само на 36 години, с нея е и малката й дъщеря./show.blitz.bg

Коментирай

Опс

Опс 21.07.2020 15:58

Грозновата селянка!!!

Дявката

Дявката 22.07.2020 1:08

Требе се чукне манечко у тимберицата за оти не и връви....ама нейсе слд 2 години че се освести напълно

nireton

nireton 22.07.2020 21:36

get well Vania! Love you!!!

Нина

Нина 22.07.2020 23:31

Здраве на Ваня Червенкова!..Тя е силна и борбена жена,,!..

Дебелан Пеевски

Дебелан Пеевски 23.07.2020 1:20

Тая ми беше любовница. Браво на нея че е жива и куршумите за тази свиня не можаха да е убият