Копие на Наско Колев показа розови боксерки и плочки на корема (СНИМКИ/ВИДЕО)

Копие на Наско Колев показа розови боксерки и плочки на корема (СНИМКИ/ВИДЕО)

Третото издание на BG Music Festival в Летния тетаър на Сандански премина изключително успешно, а някои от участниците направиха сериозна заявка за сериозна професионална кариера. 

Нямаше как и тази година да не видим участници, които са подвластни на вече популярни техни колеги. На сцената се появи младо момче, което на външен вид имаше лека прилика с тийнсензацията Наско Колев. След като запя обаче всички в публиката зяпнаха с отворена уста. Момчето е доловило едно към едно тембъра на популярния си колега, че дори и специфичния му диалект. 

Известен музикант се преби на сцената на BG Music Festival

Става въпрос за Християн Сашков, по-известен с прякора Маджуна. Той е от Стара Загора и учи в електротехником „ПГЕТ Георги Сава Раковски“. Занимава се с композиране на музика, писане на текстове, аранжименти и аудио обработка от 2015 година.

На сцената на Летния театър в Сандански се появи с жилетка, но отдолу бе решил да покаже спортно тяло и плочки за завиждане на корема. Розовите му боксерки също бяха акцент на представянето на песента "Избомбя".

Историята на името Маджуна е доста интересна и той без притеснение я споделяше с всеки поинтересувал се зад кулисите. "Прякорът ми го измисли моята баба. На село имаме къща на два етажа - първият е с дограма, а вторият със стар маджун. Бях усилил мусиката и тя се казва и ми да каза да я намаля, защото щял да изпада маджуна. Аз не знаех какво е това. Тогава тя ми обясни, бях впечтален от тази дума и така тръгна всичко", споделя той./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 11.06.2019 17:03

Бонус 1200 евро!Влез и го вземи сега https://bit.ly/2HKWzdH

ааа

ааа 12.06.2019 18:06

Този е гаджето на Наско Колеф