Константина Живова роди от водещ на Нова тв (СНИМКА)

Константина Живова роди от водещ на Нова тв (СНИМКА)

Константина Живова стана майка на момиче за втори път. Това обяви самата тя в социалните мрежи, а честитките заваляха една след друга. 

Към кадър, на който радостният татко - журналистът Кузман Илиев, позира с бебето, Константина написа: "Няма по-голямо щастие от това. Добре дошла в нашия свят, Каролин Кузман Илиева!"

35-годишната Живова има вече 10-годишно момиче. Тя се опита да скрие втората си бременност от медиите и обяви благата вест в напреднала бременност. Живова, която се подвизава и в актьорските среди, упорито пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. 

Младите родители кръстиха дъщеричката си Каролин. Това е и първото им общо дете, но водещият на "Плюс-Минус" е приел и първото дете на любимата си и полага грижи като за своя дъщеря. 

От 2006 г. насам Ина е била организатор на телевизионни продукции в БТВ, Нова ТВ, ТВ7. Пред камера за първи път се появява в предаването „Сблъсък“. В предаването „Станция Нова“ е била съ-водещ и впоследствие водеща на реалити формат – „Топ прически“ към „Станция Нова“. След това става популярна като една от водещите в предаване на ТВ7 „Жените говорят“, заедно с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катя Евро. Освен пред камера тя работи и зад кадър в екипа на предаването Всяка неделя по Нова Телевизия.

Ина взема участие в някои български филми, като „Под прикритие“ сезон 4 по БНТ, „Секс, лъжи и ТВ- 8 дни в седмицата“ по ТВ7. Снимала се е в телевизионни реклами, както и в музикални клипове на Орлин Павлов, Вяра Атова, рапърите YoungBByoung. Работила е и като ПР на някои български изпълнители. Тя е момичето, за което всички говореха в клипа на Азис „Гадна порода“.

Ина Живова води видео-блог „TRY WITH INA“[1] заедно с нейните продуценти „SILEVERNOISE“, Александър Сано и Георги Грозданов./show.blitz.bg

 

Коментирай

бугар

бугар 17.04.2019 18:50

таз ;;бьлгарка'' какви имена изхендря и се радва КАРОЛИН КУЗМАН АЛООО,другарке ти чуждоземка или чуждолизачка ли си?