logo

Кобилкина реве от Лондон, следят я с камери СНИМКИ

Кобилкина реве от Лондон, следят я с камери СНИМКИ

Въпреки че наскоро смени местоживеенето си и вече е в Лондон, Наталия Кобилкина отново не е доволна, а причината този път е направо смайваща.

Сексоложката и мъжът й се преместиха в столицата на Великобритания през октомври, точно преди локдауна, но устатата брюнетка вече намери един кош кусури на начина, по който се случва живота там.

Кобилкина се втали! Няма да повярвате как изглежда вече СНИМКИ

Очакванията на Наталия Кобилкина и лондонската реалност рязко се разминали и поне засега това изглежда трудно преодолимо за нея. Кобилкина не крие разочарованието си от това, което се случва в Лондон, но въпреки това с мъжа й смятат да си дадат още време за адаптация, преди да вземат окончателното си решение.

Най-голямото бреме за Кобилкина била бюрокрацията в Лондон. По думите й там трябва да имаш история за всичко - за да се нанесеш под наем е нужен адрес, на който си живял преди и банкова сметка - за нея също се искат отново адрес и бележки за битови сметки.

Страшна гавра с Кобилкина след като свали цената СНИМКИ

"Попълват се документи, нужни са препоръки. За срещата за детската градина на Филип чакахме месец и след това ни наредиха в дълъг списък. За училище ни казаха колко сме закъснели. Трябвало е да го запишем, когато се е родил. Разстоянията са огромни. Половин ден може да ти отнеме докато стигнеш някъде. Навсякъде се плаща с карта и с телефон, не взимат кеш. Следят всичко и непрекъснато ти пращат писма и напомняния. Пълно е с камери", жалва се сексоложката, която емигрира в Англия, защото мъжът й, който се занимава с управление на хотели намерил там по-добра платена работа, пише "Галерия".

Кобилкина кръсти сина си СНИМКИ

В момента Кобилкина и любимият й живеят под наем в просторен апартамент. Сексоложката има чистачка, готвачка и бавачка за сина им Филип, който бил записан в популярната верига градини "Монтесори"./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 30.12.2020 10:34

Да се връщат с мъжа и в Гърция,или да го заведе в родината си Украйна.Какво ни занимавате с тази мошеничка.

хйкло

хйкло 30.12.2020 13:08

Да ги научи на свирки англичаните и лондончаните.

;лклйхнлйкхйх

;лклйхнлйкхйх 30.12.2020 13:10

Много погрозняла. Йонито и то се сбръчкало.

аз де

аз де 30.12.2020 18:59

Метаморфозите на една вулва

кййхйххй

кййхйххй 30.12.2020 19:10

Не може да учи англичаните на френска любов. Ще я изгонят от кралството.

Мон

Мон 31.12.2020 3:19

Горкия й любим.Толкова се е пренесъл по тая,че скоро ще рухне.Истината е,че в Лондон е никоя .Липсва й личен шофьор.:))Позьорка!

Коко

Коко 31.12.2020 14:35

Толкова е т.па и претенциозна, че и на Бъкингамския дворец ще намери кусури.