Христо Мутафчиев получи сензационна покана!

Христо Мутафчиев получи сензационна покана!

Христо Мутафчиев е получил сензационна покана, научи репортер на "ШОУ" от сигурни източници. Актьорът, който наскоро направи интересен коментар за скандала около министъра на културата Боил Банов, изобщо не е очаквал подобно предложение. Нещо повече – то се случва досущ като по филмите!

Става дума за покана от независим инициативен комитет да стане почетен консул на България в Зимбабве и да отговаря за трайните културни взаимоотношения между двете страни!

По-интересното в случая обаче е, че въпросното предложение се осъществява чрез телефонно обаждане, а позвъняването става... от скрит номер. Когато го получава, Мутафчиев е по средата на важна работна среща.

Потърсихме го веднага за коментар, за да разберем какво ще предприеме оттук нататък.

„Потвърждавам, че съм получил подобно обаждане. В първия момент дори си помислих, че ми се обаждат телефонни измамници, защото беше от скрит номер. Вдигнах с ясното намерение да ги насоля хубаво! Към това предложение, разбира се, нямам интерес. Работата ми е в България и нямам намерение да се отказвам от нея”, сподели Христо Мутафчиев, който определено е останал учуден от неочаквания телефонен разговор./show.blitz.bg

Коментирай

реститут

реститут 05.02.2019 15:10

Естествено! Алкохолизирана маймуна да получи покана от африканска страна. Няма да получи я от Швеция или от Япония!

taka e

taka e 06.02.2019 9:01

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9