Къци Вапцаров изби рибата! Подигра се жестоко с... СНИМКИ

Къци Вапцаров изби рибата! Подигра се жестоко с... СНИМКИ

Чувството за хумор на Къци Вапцаров често е много сполучливо и със сигурност забавлява феновете му. Тв водещият е доста активен в социалните мрежи, където редовно споделя с последователите си различни неща от ежедневието си - разбира се, в повечето пъти по забавен начин.

И този път не изневери на стила си, а думите му направо избиха рибата, както се казва. Причината е актуалното в момента национално преброяване, което има не само физическо измерение - с посещения на дома, но и опция за онлайн регистриране, което очаквано се оказа по-предпочитаната опция. На нея се спира и Къци Вапцаров, а изумлението, което предизвикват въпросите в него, е напълно на мястото си.

Къци Вапцаров се пусна гол и в прегръдките на... СНИМКА

Къци Вапцаров с шокиращо признание навръх рождения си ден СНИМКИ

Серията от абсурдни въпроси накараха тв водещият да превърне във виц регистрирането си в националното преброяване. И неслучайно - убеждавате се сами от фотосите на шоумена в профила му. От тях, например, става ясно, че на Къци, Слава Богу, не му се е налагало да плаща досега в натура и отделно ще запази в тайна нещо много любопитно от своя бит./show.blitz.bg

Коментирай

Абе

Абе 18.09.2021 19:13

За преброяването не знам, ама идиот като Къци редко се среща. Явно и него идиот го е правил.

Бай Ху

Бай Ху 18.09.2021 19:18

Я Къци да каже как от голтак се оказа крупен собственик на терени в Южния парк и какви са "инвестиционните" му намерения.

Asan

Asan 18.09.2021 23:00

Къцамун Къцамун Къцамун аз те плюя ти седиш кат бастун Къцамун раздвижи си гъза и пръдни туй е твойта мечта(2)

Морски

Морски 19.09.2021 7:01

Противен тип е този. Нормални хора с такива като него не общуват.

Alex

Alex 19.09.2021 9:33

Попълни отговорите на преброителната карта и си глей живота!Не се съмнявайте,че някой много умен ги е написал- така си е.Ама,ако не се преброиш,ще плащаш 160лв. и хоро ще играеш!/Ако има от къде,де/.И...въпреки,че коментарите са просташки,нека признаем- Къци е прав!

sandy048

sandy048 19.09.2021 12:26

Защо ни занимавате с Къци ?? Едни и същи " персони " , нищо особено !