Катрин Вачева влиза в „Дяволското гърло”? (СНИМКИ)

Катрин Вачева влиза в „Дяволското гърло”? (СНИМКИ)

Сериалът „Дяволското гърло” набира все по-голяма популярност, особено пък, когато сценаристите поднасят неочаквани изненади. Една от тях се очаква да бъде манекенката Катрин Вачева, но дали и кога ще я видим, остава загадка.

От постовете на красавицата в социалните мрежи изглежда, че тя е получила покана да вземе участие в хитовата криминална поредица, но без да се уточнява никакви подробности нито за сцените, нито за евентуалния образ, който ще пресъздаде. Предположенията са, че Катрин ще е редом до големия български актьор Христо Мутафчиев - ако се доверим на снимките, които манекенката е качила.

От сигурни източници разбрахме, че сценаристите отдавна са проявявали интерес към Катрин, не само заради атрактивната й визия, но най-вече заради умението й да импровизира пред камера. А да не забравяме, че това не е първия път, в който филмова продукция проявява интерес към Вачева. Преди години тя бе поканена като гост-звезда в четвъртия сезон на хитовия сериал "Столичани в повече", където си партнира с Любо Нейков.

След това красавицата се снима и в българския филм "Слънчево" на именития режисьор Илия Костов, който дълго се въртя по кината. А дали сега ще я видим и до Христо Мутафчиев, ще изчакаме и ще разберем.

Катрин Вачева удари всички в земята! Огъва тяло на 90 градуса! (СНИМКИ 18+)

Манекенката неведнъж е доказвала колко добре се справя не само пред фото обектива, но и като водещ на различни светски мероприятия, което явно сериозно е наклонило везните в нейна полза./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 04.05.2019 17:27

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93