Катето Евро и гаджето на Кадиев се карат коя да го облича! СНИМКА

Катето Евро и гаджето на Кадиев се карат коя да го облича! СНИМКА

Сашо Кадиев и младата му любовница вече не крият връзката си, а в социалните мрежи са заринати с техни общи снимки. А синът на Катето Евро изглежда изживява тийнейджърска връзка и не спира да се обяснява в любов на моделката Ивелина Чоева. 

Тези дни водещият на "Преди обед" се изфука с гаджето си и заяви, че тя е "Жена на годината". А малко по-късно показа как майка му се меси в в живота му и настоява да го облича. В това актрисата има сериозен проблем с новата му жена. 

"Това е гаджето ми. Тя спечели с проект за домашното насилие над жени. Знаете, тя е модел, но много интересува от тези проблеми, без самата тя не е жертва на тормоз", сподели Кадиев по повод наградата й за "Жена на годината".

Оказа се, че Катето Евро все още го третира като малко момченце. Тя избира дрехите му за обличане, н откакто Ивелина е на хоризонта, е взела нещата в свои ръце и се опитва да подмени гаредероба му. 

 

"Как ме облича майка ми vs. как ме облича гаджето. Или иначе казано – абитуриент vs. топ модел 2021", пише Кадиев в Инстаграм под снимките, на които позира със стайлинг от майка си и с такъв от Ивелина. В коментари се шегуват с него, че очакват още една снимка, на която се е облякъл сам./show.blitz.bg
 

Коментирай

artist

artist 10.10.2021 11:15

Пак ли този алчен педераcт и алчното му обкръжение ?

Пачо

Пачо 10.10.2021 16:59

Кате,Кате да те мандръсам а на Сашиту в устенце то да му чишкам

БАЙ  ХОЙ

БАЙ ХОЙ 24.12.2021 13:46

КАТЕ,ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА И НА 65 СИ ХУБАВА И СТАВАШ СТАВААААААШ.