Карен удари Златка, тя веднага показа... СНИМКА

Карен удари Златка, тя веднага показа... СНИМКА

Идиличната връзка на Златка Райкова и Карен май не е толоква безоблачна, ако съдим по това, което показа наскоро в социалните мрежи силиконката.

Двамата постоянно се хвалят с екзотичните местенца, на които ходят и за това каква любов и щастие цари през цялото време помежду им. Наскоро обявиха дори, че ще карат втори меден месец в Тайланд.

Жоро Валентинов пак зашлеви Златка: Аз казах край и...

Само че че това, което направи наскоро Карен, едва ли се връзва с този розов сюжет. Защото от кадрите, които самата Златка показа в мрежата, се вижда, че той замахва с доста агресия в погледа да я удари.

С тях била и детегледачка, за да се грижи за синовете на Златка, тъй като двойката планирала да остане близо 20 дни в екзотичната страна, за да избяга от студеното и лошо време у нас.

Златка Райкова избесня и се нахвърли срещу мъжете с жесток хейт СКРИЙНШОТ

Райкова не спира да качва снимки от глезотиите, на които се наслаждават двамата, но сгафи жестоко, допускайки всички да видят и тъмната страна на бившия тенисист. 

Как ще реагира сега Златка, а и самият Карен, дори и не гадаем. Ще почакаме, ще видим. А дали тунингованата плеймейтка е яла и друг път шамари от любимия си, оставяме на вас да прецените./show.blitz.bg

Коментирай

456

456 07.12.2023 13:17

Глупости на търкалета. Отзад се виждат и други момичета които се смеят и са спокойни. Как си представяте, че някой ще тръгне да бие някой, а той ще го снима? Не съм им фен на тези, дори не ги и знам, но от любопитство отворих и пишете неща за които в нормални държави ще ви съдят

Коя е тази

Коя е тази 08.12.2023 2:32

и кой е този? С какво са пък толкова известни?

Тити без пипи

Тити без пипи 08.12.2023 20:40

Малко е смешно да го наричате тенисист, макар и бивш, ще обидите истинските тенисисти. Поинтересувайте се малко де, нагласени резултати, продадени мачове, черно тото... Миризлив макък.

Гост

Гост 11.12.2023 13:33

Изглежда като да е етнически българин по чертите на лицето. Те не се стягат толкова за един шамар.

Гост

Гост 13.12.2023 10:43

За който не знае, да ви светна - в Тайланд е най-евтино, затова отиват там.