logo

Карали Антон Радичев да продава Стоичков

Карали Антон Радичев да продава Стоичков

Антон Радичев е от актьорите, които никога няма да спестят някоя истина, независимо колко неудобна е тя. През дългогодишната си кариера до момента той неведнъж е споделял колко и какви гафове и куриози е правил на сцената. Както и колко смешно е възнаграждението, което не само той, а изобщо родните театрални актьори получават за труда си. Вероятно поради тази причина неотдавна негов близък приятел му подхвърля да продаде фланелката на Стоичков – която лично той му подарява преди време (защото Радичев се оказва любимият актьор на футболиста, б.а.), защото тя със сигурност ще струва много скъпо, разбра репортер на „ШОУ”.

Актьорът обаче, категорично отказва. За него тази фланелка е скъп спомен, а спомените не се търгуват, каквато и да е цената.

„Аз съм голям почитател на Стоичков. Преди известно време ми стана много приятно, когато той ми подари фланелката, с която е играл за националния отбор с номер 8 на гърба и неговото име”, споделя пред „ШОУ” големият Радичев. И добавя:

„Уважавам го, но съм много добър приятел и с Наско Сираков.

Както и с новия стар шеф на БФС – Боби Михайлов. Гибона също ми е много скъп приятел.”

Разбира се, заплатата, която Антон Радичев получава от театъра, съвсем не му стига, за да живее нормално. Това го принуждава преди време да се включи и в театъра на своята приятелка – актрисата Искра Радева – „Искри и сезони”.

„Изобщо не ми стига заплатата, така е – нито да си платя парното, нито тока, нито телефона, камо ли да налея бензин на колата. Цифрите са просто смешни и аз не го крия. Знаете ли, че когато излизаме в чужбина по участия и колеги там ни питат какви заплати взимаме, ние удвояваме, даже утрояваме сумата. Лъжем ги от срам и въпреки това тяхната реакция е „Ама как е възможно толкова малко да ви плащат”?!”, с болка отбелязва още големият актьор.

Точно на 31 декември той ще бъде отново в театъра – там ще посрещне и новата 2019-та, защото вечерта има представление. След като посрещне новата година пък, актьорът заминава за един от най-известните родни курорти, при свой приятел, където ще покара малко ски.

Коментирай

Ричарт

Ричарт 01.01.2019 3:35

Не само актьорите са с малки заплати. Всички са така с изключение на крадливите политици които ограбиха безнаказано държавата. Докато народа търпи еничарите така ще бъде.