Камелия Воче прави фурор в магазин

Камелия Воче прави фурор в магазин

Певицата завъртя сериозен собствен бизнес

Камелия Воче прави истински фурор в магазина си на пазара в столичния квартал „Красно село”, видя репортер на „ШОУ”. Певицата, която от известно време е оставила на втори план страстта си по музиката, подхвана свой собствен бизнес, който, както изглежда поне засега, е доста успешен.

Камелия изкушава лично клиентите си с прясна паста, която приготвя с мерак на момента. След като се уверят, че пред стои именно популярната певица, голяма част от хората забравят за поръчките и се втурват да молят за автографи.

„Влязох случайно и не повярвах на очите си.

Не очаквах да видя Камелия Воче да продава паста в магазин, но я прави много вкусно”, споделя клиентка.

Оказва се, че за разлика от други родни вип персони, които след участието си в редица риалити формати, не поемат в никаква бизнес посока, разчитайки, че тежестта на моментната слава ще свърши, каквото трябва, Камелия действа уверено. Миналата година тя отвори своя магазин „La Dezelia” (в превод „Насладата”, б.а.) и в него предлага различна прясна паста, приготвена на момента и лично от нея. Пастата може да се хапне на място или да се вземе за вкъщи.

Припомняме, че Камелия Воче участва в различни риалити формати като „ВИП Брадър”, „Черешката на тортата”, „Звездни стажанти”. И както изглежда добре е преосмислила много от характеристиките на звездната слава в България, щом не само пробва да развие собствен бизнес, но и активно да участва в прякото му реализиране.

Известно е, че певицата от години е любителката на всичко, свързано с Италия, но най-вече на италианската кухня. Тя

има издадени и две кулинарни книги:

„В кухнята с Камелия Воче – лесно, бързо, вкусно” и „В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно”.

Атрактивната брюнетка е живяла 20 години в Рим и съвсем неслучайно е почитателка на кухнята, стила на хранене и живот на италианците.

 

Коментирай

taka e

taka e 23.12.2018 13:15

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93

Сотир

Сотир 23.12.2018 17:05

Голяма хищница! Как се е навъдил с толкова мерак в нея? Няма за нея старост! Няма спиране ... Камелия Воче е много по-интелигентно подбие на певицата Лили Иванова.