Камелия Тодорова разкри защо не я канят във формати

Камелия Тодорова разкри защо не я канят във формати

Въпреки че е много характерна и като глас, и като присъствие, Камелия Тодорова не получава покани за участия в музикални формати, за разлика от много колеги от нейното поколение, който редовно дефилират в родния тв ефир.

Джаз примата никога не е крила, че е много своенравна, но дали това е единствената причина да я игнорират така, разбираме от самата нея:

„Във всяко риалити продуцентът и режисьорът дирижират журито. Казват им какво трябва да правят, да говорят, как да се държат. Те почти не могат да имат собствено мнение, защото са част от цялото шоу. А аз съм човек с характер. Не съм удобна (смее се)”, потвърждава причината певицата. И добавя в характерния си директен стил:

„Само веднъж да си отворя устата да кажа за някого защо не може да пее, ще стане страшно. Не защото няма да е истина, а защото те такива истини не искат да чуват. Всъщност аз никога не съм била удобна на никоя система. Номенклатурата продължава и досега. И е глупаво, че някои все още си мислят, че живеем в демокрация, след като сме изцяло в социализма от едно време. Изобщо не сме се променяли”.

На 2 март от 22 ч. в популярен столичен клуб пък, Камелия Тодорова заедно с Милица Гладнишка и Рут Колева ще предтавят LADIES OF JAZZ. Дамското трио ще събере в едно цялото си очарование, глас, емоции и въздействие, с които могат да дарят публиката.

Чудо споходи Камелия Тодорова на сцената!

Идеята за съвместния проект на трите джаз грации идва от Рут, а музикалният триумф не закъснява. След успешното издание през лятото на 2018-та година, в Античен театър Пловдив, и аплаузите, които заслужено ехтяха във въздуха след края му, трите певици се събират за второ издание на проекта в края на миналата година.

Освен авторска музика, певиците ще представят и някои от най-открояващите се адаптации на песни на Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други. В концерта ще се включат също и музикантите от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще им акомпанират и заедно с тях ще ни отведат във вълшебния свят на Джаза./show.blitz.bg

Коментирай

успех

успех 06.02.2019 16:08

Не съм по джаза, но евала ѝ като майка - прекрасни дъщери. Имаше страхотни родители - аристократи.

таз ли бе

таз ли бе 06.02.2019 23:58

таз госпожа като живееше в Германия беше забравила бьлгарския език,а сега се прави на ;;голяма;;бьлгарка..

lek

lek 07.02.2019 18:00

Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5

баба ви

баба ви 07.02.2019 18:09

Много я харесвам, гледала съм я по ТВ, откровнна, открита, себе си е.

Делчо Сарийски

Делчо Сарийски 07.02.2019 18:10

Камелия няма глас за пеене и няма чиста артикулация. Тя обаче е безумно красива и ставаше за киното, където и беше и мястото - "Търновската царица", "Прилив на нежност", "Бон шанс, Велко". Да, може да преподава пеене в НБУ, но по-хубаво да не пее - да не си разваля имиджа.

Пинокио

Пинокио 07.02.2019 18:49

Баба Яга е вече !

Лорд Минчеф

Лорд Минчеф 08.02.2019 4:44

Спрете да я обиждате с това грубо балканско име! Целият цивилизован свят я знае като Кеми Тодороф!

valia

valia 28.03.2019 15:26

мързи ме да чета, но отговора го знам - защото не изглежда вече като на заглавната снимка