logo

Изплува шокираща тайна за Цитиридис, която потресе близките му

Изплува шокираща тайна за Цитиридис, която потресе близките му

Николаос Цитиридис е бил почти зависим от тревата, разкриват негови приятели. Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви пафкал марихуана всеки ден години наред. Вредният навик придобил още като ученик.

От миналото лято наследникът на Слави в частната медия се опитвал да редуцира значително пушенето. Не е ясно дали се е справил с порока си и дали и в момента пуши коз.

Най-вероятно 26-годишният грък си позволява да дърпа трева значително по-рядко отпреди. „Той дори не се криеше. смяташе, че марихуаната е полезна. Именно заради тревата качи и килограми – редовното пушене го караше да се тъпче непрекъснато с калоричха мазна храна, шоколад и сладкиши”, издават негови познати, пише "Уикенд". 

Цитиридис вбеси зрителите със страшни изцепки! СНИМКИ


Междувременно стана ясно, че Цитиридис е бил на крачка от брака, но в последния момент размислил и изоставил булката едва ли не пред олтара. Нико и бившата му годеница Моника били заедно около 2 години. Влюбеният журналист бил едва на 20 години, когато й подарил годежен пръстен. Когато започнали да организират сватбеното тържество и да избират ресторант, той се уплашил. „Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Това въобще не е за мен. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е много лесно да развалиш годеж“, признава си Цитиридис.

Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви многократно подхвърля в ефир, че е ерген, който търси подходящата житейска половинка. Доскоро Николаос обитавал панелка в столичния квартал „Дружба”, която споделял с домашната си любимка – котката Карма. Откакто станал популярен, не можел да се оплаче от липса на женско внимание. Водещият даже се оплака, че напористи фенки го атакували в интернет и го засипвали с неприлични предложения. Преди месец Нико напуснал гарсониерата под наем, в която мебелите били съсипани от ноктите на Карма и се преместил в 2-стаен апартамент в по-престижен квартал./show.blitz.bg

Коментирай

Гост

Гост 10.03.2020 13:20

Каква тайна,та то в телевизийте е пълно с наркомани и курветини.Нищо чудно че и Циципутис е наркоман

geogi

geogi 10.03.2020 13:36

помиярите на сакатия!!

Иван

Иван 10.03.2020 21:17

Аха и кой е тоя по "престижен,, квартал , бе кавали

Цикатридис

Цикатридис 10.03.2020 23:32

На Кикиридис успех желая и скоро да си има булка и да залюлеят люлка! :)

Завас

Завас 11.03.2020 18:11

Статията ВЪОБЩЕ не е за него , а е плат ена , завоали рана атака и опит за принизяване бТВ . Платена от ... и НОВА , но бТВ си остава най-гледаната. НОВА с подсмърча... Виктор и тази до него са много далеч от водещите на бТВ.

Завас

Завас 11.03.2020 18:14

Статията ВЪОБЩЕ не е за него , а е плат ена , завоали рана атака и опит за принизяване бТВ . Платена от ... и НОВА , но бТВ си остава най-гледаната. НОВА с подсмърча... Виктор и тази до него са много далеч от водещите на бТВ.

зевс

зевс 11.03.2020 18:15

Всеки дори минимален опит за критика на НОВА ще бъде жестоко блокиран - уж съдържа забранени думи

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 12.03.2020 4:34

http://coronavirus.eti.pw

Васил

Васил 12.03.2020 8:28

До Зевс. Не само с критики срещу Нова,а критики въобще,които на Блиц не им отърват.Аз съм изключен от коментари,независимо под какво име пиша. Ада пишеш мръсотии,да псуваш-може.Това е най-ретроградната,пошла и неграмотна медия у нас.А какви награди печели!

Alex

Alex 12.03.2020 8:51

Та това момче от далече си личи,че е дрогиран!Да се правиш всяка вечер на шут,който не му вървят приказките,е доста трудна задача.Ама няма как-плащат му за тази "работа".

Иво

Иво 13.03.2020 2:45

Е много ясно че ще се премести в по хубав квартал, че на ли вече взема над 10 000 лв. Този напушеняк.