Изненада! Вижте къде живее сега Владо Карамазов заради вируса СНИМКИ

Изненада! Вижте къде живее сега Владо Карамазов заради вируса СНИМКИ

Докато гледаме д-р Христо Карагьозов в хитовия медицински сериал "Откраднат живот", актьорът, който го играе се скри вдън земя, притеснен от извънредното положение в страната.

Владо Карамазов се премести да живее временно на доста неочаквано и скромно място, пълно с уют и сладки спомени. Феновете на актьора с любопитство надникнаха в леглото му, след като той качи в социалните мрежи кадър именно от там.

Владо Карамазов с жестоки рани по пръстите

Снимка: Инстаграм

Под карантина... Време в което може да се наспим за цялата оставаща част от живота ни", пише Карамазов, който се е отдал на качествена почивка и сладък зимен сън. Седмица по-рано пък, актьорът сподели нещо много интересно за личния си свят, което малцина са знаели.

Изненада! Владо Карамазов влиза в ново амплоа СНИМКА

"Този сняг беше просто калпакът на цялата ситуация. Всички гадости в живота ми се случват през зимата. Всички. И после обичай този бял сезон. Не. Вече да идва времето в което ще отворя прозореца и ще е лято". Кадърът под този текст обаче, е далеч по-жизнерадостен.

Снимка: Инстаграм

И въпреки че не уточнява къде е в момента, по всичко изглежда, че е в стара къща от детството си, в която се чувства много добре и най-важното - защитен./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 02.04.2020 14:26

http://coronavirus.eti.pw

Лили

Лили 03.04.2020 13:08

Владо по ти приляга да се настани в нашите красиви манастири. Там човек се отдава на съзерцание и почивка.А,като си починешх ш хубаво се отдава веселяцялои на някой грехове.

До Лили

До Лили 03.04.2020 18:21

Лилче, душице, ти не правиш някакви намеци за мъжки ласки? Питам директно, че загрявам бавно и не съм много сигурен дали разбрах посланието ти.