logo

Изненада! Руши Видинлиев и Таня Илиева се събраха! СНИМКИ

Изненада! Руши Видинлиев и Таня Илиева се събраха! СНИМКИ

Няма да повярвате, но поп идолът от 90-те Руши Видинлиев, по когото въздишаха стотици момичета, направи доста неочакван обрат в личния си живот.

Певецът се събра отново с манекенката Таня Илиева, след като през годините отношенията им преминаха през редица трудности и препятствия. В крайна сметка обаче, любовта е победила.

Руши Видинлиев зарязал жена си с двете им деца?

Преди няколко месеца двамата се разделили, въпреки че години наред бяха сочени за пример за семейна идилия в родния шоубизнес, пише "Телеграф". Запознати издават обаче, че това далеч не била първата им раздяла.

Това са шокиращите причини за раздялата на Руши Видинлиев и жена му! Шокиращи СНИМКИ

Тъй като Таня приемала обратите в личния си свят доста тежко, стигала до депресия и хранително разстройство. В крайна сметка с Руши преценили, че е редно да дадат още един шанс на връзката си - и заради себе си, и заради децата си. Двамта имат момче и момиче.

Както е добре известно Руши е израснал без биологичния си баща и това винаги му е тежало. Поради тази причина не искал и неговите наследници да имат същата съдба, разясняват още от обкръжението на изпълнителя на "Всичко се връща"./show.blitz.bg

Коментирай

въх,

въх, 23.03.2020 21:54

направо се насрах от тая новина. БЛИЦ, все по това време пускайте такива новини, за да мога да се изхождам преди лягане. Благодаря!

От маалата

От маалата 24.03.2020 3:02

Тия са от наште

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 24.03.2020 15:01

http://coronavirus.eti.pw

Помак Пачаоглу

Помак Пачаоглу 25.03.2020 1:08

Помачорите са на мода, Руши, Ася и вся остальная сволочь!

Щон

Щон 25.03.2020 14:16

Славчо.е.мека.китка.за.гъм зата.ли.ще.се.жени