Изненада! Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева се разделиха заради... СНИМКА

Изненада! Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева се разделиха заради... СНИМКА

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева вече не живеят под един покрив и не са семейство, въпреки че до момента никой от двамата не е споделил публично за промяната в личен план.

Журналистът на bTV и "Мис България 2004", която е водеща на спортната емисия новини по конкурентната Нова телевизия, вече не гледат в една посока и явно чувствата им са останали в миналото.

Разривът в семейните отношения дошъл още преди година, но и двамата пазят разлъката си в дълбока тайна, за да не наранят синовете си - 8-годишният Самуил и четири години по-малкото му братче Максим, пише "Галерия".

Близки до двойката издават, че инициатор на уж временната раздяла била Гергана, а Петър приел доста тежко новината. Тя обаче преценила, че иска свобода и повече свободно време не само за синовете си, а и за себе си. Напоследък красавицата качва само свои снимки от пътувания или в нюзрума на Hoвa телевизия с колегите си, а на някои позира и със синовете си.

Последните й общи фотоси с Петър са от март 2020 година и са от тяхна семейна почивка в луксозен спа хотел. Оттогава нито тя, нито той са пускали съвместни кадри. Техен общ кадър липсва дори от първия учебен ден на големия им син Самуил./show.blitz.bg