logo

Изненада! Неда Спасова и Филип Буков се загаджиха и в живота СНИМКИ

Изненада! Неда Спасова и Филип Буков се загаджиха и в живота СНИМКИ

Неда Спасова и Филип Буков май ще заформят любовен романс и в живота, поне за това все повече намекват съвместните им ситуации. Двамата актьори, които гледаме като сестра Кая Райкова и д-р Владо Хаджихристев в хитовия сериал "Откраднат живот", все по-често споделяли времето си.

Според техни колеги двамата са неразделни не само пред камера, но и в реалния живот, а това, което успяло да ги сближи толкова много, била именно медицинската продукция. В паузите между снимките Неда и Филип демонстрирали опасна близост, освен това профилите им в социалните мрежи са осеяни с техни съвместни фотоси, някои от които с доста любовен контекст.

Двама актьори от "Откраднат живот" лъснаха в нуди СНИМКА 18+

Преди дни пък Неда показа как се забавлява заедно с Филип, подготвяйки се за снимки. Тя влиза в ролята на гримьор, поставяйки му пудра за пред камерите. Двамата си правят компания и по време на тренировки в малкия фитнес в бутафорната болница "Света Анастасия", в която протича действието на сериала, пише "Уикенд".

Изненада! Неда Спасова призна какво е преживяла в личен план СНИМКИ

В импровизираната зала уредите са съвсем истински, така че спокойно могат да се ползват не само за снимки, но и за реални тренировки. Филип и Неда били след малкото актьори, които се възползвали от тази възможност. Колегите им подозират, че желанието да тренират на работното място е породено от нуждата им да бъдат заедно възможно най-дълго време.

Вижте новия мъжки сексимвол от "Откраднат живот" без дрехи СНИМКИ 18+

Иначе по официална информация младият актьор има сериозна връзка от години, а Неда май също е обвързана. Поне засега обаче, нито един от двамата не е споменал нищо по въпроса, така че като нищо да се превърнат скоро в истинска двойка./show.blitz.bg

 

Коментирай

firebg

firebg 11.01.2021 13:56

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/