Изненада! Мариана Попова вдига сватба с Плачков, датата е... СНИМКИ

Изненада! Мариана Попова вдига сватба с Плачков, датата е... СНИМКИ

Мариана Попова и Веселин Плачков са на път да приковат вниманието върху себе си с тази новина. Звездната двойка май се е решила най-накрая да чуе Менделсон след четири години и едно общо дете.

Заради напрегнатата обстановка заради коронавируса обаче, певицата и актьорът няма да правят пищна сватба с много гости, а ще се ограничат до малко, кокетно тържество, на което да се врекат официално във вечна вярност един на друг.

Мариана Попова изригна: Ние сме сган, която вари ракия и пука туршии насред свинарниците

Щастливото събитие е запланувано за идната пролет, ако всичко покрай пандемията дотогава се нормализира, разбира се. Двамата мислят отдавна да се оженят, но явно все не е идвал точния момент за същинската стъпка, пише "Хотарена".

Мариана Попова и Плачков затънаха до шия в борчове

Припомняме, че през 2018 г. им се роди дъщеря Екатерина, а в началото на тази година двойката се премести да живее в родния град на актьора Плевен, за да имат по-спокоен живот, отколкото в столицата.

Вижте малката дъщеря на Мариана Попова и Плачков, която вече е... СНИМКИ

В момента актьорът оглавява отдел "Култура" в Плевенската община, а Мариана започва преподавателска дейност. Само преди два дни певицата се похвали, че вокалното й студио е готово и вече очаква тийнейджърите, с които гласовитата изпълнителка ще работи. Двамата с Плачков са твърдо решени да работят за разцвета на културния живот в града.

Мариана Попова призна за бременността... СНИМКА

Певицата и актьорът са започнали работа и по театрална постановка, в която двамата ще имат главните роли. За сценарист и режисьор са избрали талантливата актриса и драматург Здрава Каменова./show.blitz.bg

Коментирай

Гоце

Гоце 18.11.2020 9:39

Плачков имаш имаш баджанаци!

Ммм

Ммм 18.11.2020 10:09

Браво на тях. Най вече, че не са в София и въпреки това се развиват и са щастливи с това. А откакто гледах брадъри с нея, ми е постоянно вдъхновение за много спокойна, уравновесена и хладнокръвна жена.

МАМАТА

МАМАТА 18.11.2020 10:24

ПЛАЧКОВ Е ГОТИН,НО М.ПОПОВА Е ОТВРАТИТЕЛНА-НИТО ТАЛАНТ,ВИЗИЯ СЪЩО,А ЗА ХАРАКТЕР-НАДУВКА БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПОКРИТИЕ,ИЗВЕСТНА С АФЕРАТА С БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПЪРВАНОВ-ТОВА Е ,КОЕТО С НЕЙНО УЧАСТИЕ Е РЕКЛАМАТА ЗА НЕЯ

ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ

ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ 18.11.2020 11:24

ТОЯ С РАЗПЛАКАНАТА ФАМИЛИЯ ЛИ Е ЗАВЕЖДАЩ" КУЛТУРА" В ОБЩИНАТА, СМЯТАЙ КОЛКО СА ЗАКЪСАЛИ ЗА КАДРИ.

Чудо голямо

Чудо голямо 18.11.2020 18:37

Поредната сватба на едно същество със значимостта на сузанита, андрея, мика и прочие "знаменитости"....

Плячков,Плачков,

Плячков,Плачков, 18.11.2020 18:54

много ще плачеш байно. Тая е овършала целия Балкански полуостров и корабите из морета и океани.Царица на трипера и подобни ,,екстри".Толкова ли няма жени за теб? Луд или много луд,а?

Tea

Tea 18.11.2020 21:20

КОГАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА КАЖЕТЕ НЕЩО ДОБРО, ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ! НА ВАС ВИ СЕ ПИШЕ....

......

...... 19.11.2020 15:46

Тук пишат само хейтъри мангали...прости, злобни и завистливи. На младите успех в живота

www

www 20.11.2020 9:20

Сватбата е при Хари