logo

Изненада! Кулагин превзе света и зашлеви завистниците ВИДЕО

Изненада! Кулагин превзе света и зашлеви завистниците ВИДЕО

Валентин Кулагин никога не спестява мнението си, особено когато става дума за него самия. Наскоро топ гримьорът бе потресен от писанията, че "ни е напуснал и това е голяма загуба", но бързо отвърна и то повече от подобаващо.

В момента Кулагин е в Дубай, където работи в един от най-големите салони за красота, клиенти са му все световни звезди, а графика му е запълнен за месеци напред. И на практика той превзе света с таланта си, а родните завистници зашлеви повече от звучно.

Кулагин срина със земята Славена Вътова СНИМКИ

"Жив съм. Хапвам си и си припичам дупето. Не ме мислете. От гледане в чуждата паница, вашата няма да се напълни. Ще се прибера, когато реша. И пак, когато реша - ще си тръгна. Таланта и интелекта ми, осигуряват неограничени възможности да работя и живея във всяка точка на света.

Кулагин проговори за ареста си и отправи люта закана

Където си поискам. Не завися от конкретна личност или географска ширина. Пишете на воля. Толкова съм далеч от вас и вашите писания, във всеки смисъл на думата, че дори и вятър не можете да ми направите. Тук е ужасно слънчево и позитивно!", пише Кулагин в социалната мрежа  

Наскоро за грим при него се появи и Николета Лозанова. Половинката на Ники Михайлов е избрана за лице на престижна дубайска компания, от където я пратили при сънародника й за грим./show.blitz.bg

Коментирай

Тези  двамата ..уау

Тези двамата ..уау 21.02.2020 13:54

Яко надуват арабски .ишки . Там не подбират мъжко или женско дупе.

КУКУРУНГЕЛ

КУКУРУНГЕЛ 21.02.2020 14:12

Кой те мисли пък тебе бе ,ръби си задника и успряваи с гъз ,всичко е до време дърта курва и дърт педерас никой ги не търси.

ГОСТ

ГОСТ 21.02.2020 14:34

КУЛАГИНЧО Е ГОТИН, АМА НИЛО НИНЕЛО НЕ СТАВА ЗА НИЩООООООООООООООООООООО КУРВА ОТСЕКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ga razspia beloto

ga razspia beloto 22.02.2020 17:38

ni riva nagargta na koponata

МММ

МММ 22.02.2020 17:50

Не го плюйте,а слушайте какво ви казва...

Нина

Нина 23.02.2020 1:09

Здраве и късмет,момче...!..А,завистниците ти,,да гонят вятъра..!!!