Изненада! Генка Шикерова стана... бавачка! (СНИМКИ)

Изненада! Генка Шикерова стана... бавачка! (СНИМКИ)

Безработната Генка Шикерова, която скандално се раздели с Нова тв преди дни, няма с какво да запълва свободното си време и се е превърнала в бавачка на децата си.

Сутрин журналистката води двете си дъщери Александра и Кая в училището, което се намира срещу фамозната кооперация с асансьора, където се шири Цветан Цветанов, пише "Хотарена". После ги взема, купува хранителни продукти и се прибира вкъщи да сготви, след което проверява домашните на децата.

Припомняме, че трудовите договори на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова с Нова телевизия бяха прекратени, след като те отказаха да останат в медията на специален режим. Този специален режим включва само правене на разследвания на свободна практика.

От bTV предлагат близо милион на Ани Салич!

Веднага след това двете журналистки публикуваха постове в социалната мрежа, от които се видя, че се изкарват едва ли не репресирани.

„Благодаря за подкрепата! Продължавам да вярвам, че истината има значение и рано или късно маските падат“, написа Генка в личния си профил.

Според техни колеги обаче, Шикерова и Бенатова са бесни, че са си изгубили твърдите заплати, които били близо 10 бона на месец.

Те правели все по-малко репортажи и предавания и вземали огромни пари, докато другите бъхтели с пот на челото за жълти стотинки./show.blitz.bg

Коментирай