Изненада! Гена Трайкова се сгоди за... СНИМКА

Изненада! Гена Трайкова се сгоди за... СНИМКА

Гена Трайкова хвърли доста голяма изненада в тв средите, след като тези дни става ясно, че тихомълком се е сгодила. Напоследък новинарката сияе и е видимо отслабнала, явно от еуфория покрай предстоящото си лично събитие.

Любопитна подробност е, че от известно време насам на безименния пръст на лявата ръка на блондинката има красив годежен пръстен, който тя не пропуска да покаже, окрилена от щастие.

Наскоро Гена Трайкова, която наскоро прехвърли 40-те, смая с визията си по време на обедна почивка в близост до НДК. Синеоката блондинка бе издокарана в дълга до земята кожена рокля и черни кубинки, с дълги орлови нокти и рок звучене, пише "Уикенд".

След няколко провалени връзки с колеги Гена отдавна спря да афишира личния си живот в медиите. Преди да започне работа в bTV, тя беше гадже на сина на журналистката Валерия Велева. А най-известният й партньор, с когото все още делят едно и също работно място, е Венелин Петков. Любовта им пламна, докато бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините по bTV, а раздялата дойде, след като ги повишиха в шефове, но в името на съвместната им работа запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата са добри приятели.

След Венелин името на Гена бе спрягано с друго лице на новинарската емисия в телевизията – доста по-младия от нея Иван Георгиев. Двамата имаха страстна връзка около 3 години, но и тя приключи безславно. Не е известно кой е човека до Трайкова в момента, но очевидно той е успял да я отведе до олтара./show.blitz.bg

Коментирай

Били

Били 09.03.2020 10:15

Красавица!

Alex

Alex 09.03.2020 10:53

Е,и какво разбрахме за кой ще се сгодява?/не,че е толкова важно за аудиторията/.Просто съм потресен от така "важната" новина!Как ще заспя довечера-не знам!

513

513 10.03.2020 15:25

И сега САМО сгодена ли е Гена Трайкова или са я ОТВЕЛИ ДО ОЛТАРА? Какво е последно? първото: " става ясно, че тихомълком се е сгодила" или второто: "очевидно той е успял да я отведе до олтара" Ами четете си глупотевините, след като ги напишете!!!!

НЕЛИ

НЕЛИ 10.03.2020 16:22

ДРЪН ДРЪН И ТРЪН. КЪДЕ Е СНИМКАТА. СЛАГАТЕ МЕРУДИЯ ДО ШИЯ ,НАКРАЯ ГОРЧИЦА

Дънди Крокодила

Дънди Крокодила 10.03.2020 18:17

Аз съм, бе! ;)

Еванчо

Еванчо 29.03.2021 19:53

Кой да заведе това до олтара бе ? Поопъне некой си некакви кожляци и избега с 200 .. Ще я води, ама на капистра да пасе по ливадите свежа тревица...