Изненада! Ето коя родна певица се оказа бременна СНИМКИ

Изненада! Ето коя родна певица се оказа бременна СНИМКИ

Една от най-чаровните родни поп певици поднесе голяма изненада тези дни от профила си в социалните мрежи. Става дума за Вяра Атова, която е и едно от актуалните имена на родната музикална сцена. 

Оказа се, че никой от приятелите й дори не е предполагал каква хубава новина има да им сподели чаровницата, а начина, по който го направи, е повече от симпатичен.

"Малко преядох по време на изолацията!  Всъщност това е едно щастливо постижение за мен имайки предвид килограмите ми в деня, в който обявиха извънредното положение", пише Вяра под издайническия си фотос във виртуалното пространство. И продължава така:

"Така да се каже, без да разберем "хванахме последния влак" и с Ники се качихме до връх Камен Дел. Оказа се, че имало за какво да ме заведе на тази дълга разходка! Голямо щастие беше и тепърва ни предстоят още много щастливи моменти, сигурна съм!"

За гордия татко обаче, Вяра засега нищо не казва, въпреки това обаче, снимките в профила й показва повече, отколкото тя би казала в този специален момент.

Припомняме, че през 2009-та Вяра Атова стартира музикална кариера под псевдонима – AV. До момента има шест издадени авторски сингъла, с видео клипове към всеки един от тях./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 26.03.2020 19:58

http://coronavirus.eti.pw

Хари

Хари 26.03.2020 20:27

Коя?