Изненада! Ето кога Рачков вдига сватба с младата любовница

Изненада! Ето кога Рачков вдига сватба с младата любовница

Телевизионната звезда Димитър Рачков вече има дата за сватбата с младата си любовница Анита Димитрова. Водещият на "Забраненото шоу на Рачков" преговаря с цигански оркестър за важното събитие. 

Това разкритие направи Рачков по време на последното издание на шоуто си, където темата беше ретро чалгата. Под кръшните ритми на лекия жанр той се размечта за венчавка, а оркестър "Рико бенд" му даде фатална дата за сватбено тържество. 

Въпросният оркестър е най-известният сред сватбарите и накараха Рачков да се замисли най-накрая за венчавка, макар и на шега. Тъй като графикът на бенда е пълен с години напред, за Митко и любимата му Анита остана петък, 13 октомври 2023 година.

 „Тъкмо булката ще порасне“, изцепи се Рафи, като намекна за сериозната разлика в годините между комика и блондинката, която е точно 27 години. Митко Рачков не се стърпя и подгони певеца из студиото. 

На сцената на шоуто се качиха едни от знаковите имена на фолка, сред които Кондьо, Илиян Михов - Баровеца, Сашо Роман, Радо Шишарката, Деси Слава, Лия и т.н. Видимо тази музика забавляваше от сърце водещия, който от време на време си припяваше ретро хитовете./show.blitz.bg


 

Коментирай

Семейният приятел

Семейният приятел 23.11.2021 12:03

Имаш млада булка за споделяне и съвместно ползване... нал тъй г-н Пачков. Приятел в нужда се познава и на булката ти го подава.

ronita

ronita 23.11.2021 18:19

Защо любовница? Приятелка може би ?Нали е разведен Рачков?