Изненада! Дара се жени, "Ергенът" ще й свири... СНИМКИ

Изненада! Дара се жени, "Ергенът" ще й свири... СНИМКИ

Дара е във вихъра на любовта и май вече няма търпение да стане семейна жена, колкото и това да звучи невероятно в очите на верните й фенове, които я познават като доста щура и непокорна.

Изпълнителката използва всяка свободна минутка от времето си, за да е в компанията на гаджето си и вече дори открито говори за сватба в социалните мрежи.

Дара нажежи страстите с доста секси СНИМКИ 18+

Дара, която съвсем скоро отново ще влезе в ролята на менторката от "Гласът на България", даже вече си е харесала и песен за първия сватбен танц. Той ще бъде под звуците на маестро Евгени Генчев, когото повечето познават като "Ергенът" от популярното риалити. Дара до такава степен се запленила от таланта на Евгени, че не могла да се сдържи и да не затанцува веднага с любимия си.

"С Ервин репетираме първия си брачен танц, докато Евгени свири", написа Дара в профила си в социалните мрежи, добавяйки: "Давам всичко за любов".

Голям късмет споходи Дара, но тя крие... СНИМКА

Припомняме, че варненската изпълнителка и гаджето й Ервин са заедно вече повече от година. Той е доктор по фармакология и е по-голям с близо 10 години от Дара, но възрастта съвсем не им пречи да се обичат лудо и постоянно да обикалят света заедно. Не е ясно все още дали вече делят и общ покрив, но това едва ли би изненадало вече някого.

Явно двойката планира съвсем скоро да мине под олтара и да направи една от най-важните крачки в живота. И за да е идилията пълна - "Ергенът" Евгени едва ли би отказал на Дара честта да свири на сватбата й, защото двамата са близки приятели.

Любопитна подробност за бъдещия младоженец Ервин пък е, че преди години той бе сгоден за внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева, с която обаче се разделиха заради болезнената ревност на доктора./show.blitz.bg

Коментирай

АК-47

АК-47 31.08.2023 12:55

Момичето е много хубаво и талантливо! И за годините си е много интелигентно, с чудесен изказ!

Мда

Мда 31.08.2023 19:40

Изсаза и е като АК-47 ПУУХАХАХА

ter

ter 01.09.2023 17:04

Ебати и противното същество. Да се жени вече, че да я махат от Гласът на България. Да мога и аз да изгледам поне едно предаване

Ами

Ами 01.09.2023 18:23

бахти тъпото парче, даже не си мие путката редовно!

Дони

Дони 02.09.2023 21:06

Траверс с мъжки глас.

Да да

Да да 02.09.2023 21:07

Пълен изрод , а резаната карабина със здраве да си я пори

Зло куче

Зло куче 02.09.2023 21:31

Дара обича гол да го бара. Малко да го поосуче и после да го смуче.

Край

Край 02.09.2023 22:01

Да бърза да се жени че има склонност към напълняване и до 2-3 г. Ще е тетка Дара. И подарък да се дарува - няма да я искат. А ква и е нагла мутрата само….